(Persbericht) Hoofddorp, 8-11-2010 - Norman scoort met zijn Norman Security Suite PRO 8.0 de ´Best Value Award‘˜ in het magazine WINMAG Pro, een uitgave van Clipboard Publishing BV.

Norman Security Suite PRO 8.0 herbergt de combinatie van een juiste prijsstelling, ultieme gebruiksvriendelijkheid, goede service met een Nederlandstalige Norman helpdesk en optimale bescherming voor de eindgebruiker.

Met de onderdelen Antivirus, Antispyware, Parental Control, Personal Firewall, Screensaver Scanner, Rootkit Detectie, Antiphishing, Antispam, Intrusion Guard en Privacy Tools heeft de eindgebruiker (de consument) de PC volledig onder controle en kan men weer veilig online bankieren, online shoppen, sociale netwerksites bezoeken, chatten, gamen en natuurlijk gewoon surfen.

"We zijn te spreken over de statistieken en rapportagemogelijkheden van Norman: bij bijna ieder beveiligingsonderdeel kun je een gedetailleerde grafiek van de beveiligingsstatus en -geschiedenis opvragen." Aldus de redactie van WINMAG Pro.

De Norman software detecteert en verwijdert malware waaronder: virussen, wormen, trojans, mass-mailers, keyloggers, dailers, spyware, adware, rootkits, downloaders, backdoors, exploits, etc.
De Award bevestigt dat Norman producten een solide en veilige keus zijn voor de consument die zijn of haar computer wil beveiligen.

Over Norman
Norman ASA is in 1984 opgericht in Oslo Noorwegen en is een marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Miljoenen gebruikers vertrouwen op de Norman oplossingen zoals bijvoorbeeld netwerkbeveiliging, endpoint beveiligingsoplossingen en malware analyse tools, om hun waardevolle data te beschermen.

Norman biedt als technologisch leverancier- proactieve antimalware technologie die wereldwijd wordt gebruikt door verschillende beveiligingsoplossingen en services. Norman‘˜s proactieve antimalware oplossingen worden gedreven door gepatenteerde technologie: de Norman SandBox®.

Norman SandBox®, Norman Exploit Detection en Norman DNA Matching zijn de fundering van Norman‘˜s proactieve strategie om de internetcriminaliteit te bestrijden. Bedrijven zoals MessageLabs (Symantec), eEye Digital Security, Microsoft en anderen gebruiken de Norman technologieën om hun klanten optimaal te beschermen.

Meer informatie:
Voor meer informatie over de Award of over Norman in het algemeen:
[email protected]
http://www.norman.nl

Meer informatie over overige Norman beveiligingsproducten en diensten:
Norman Data Defense Systems B.V.
T.: +31 (0)23 78 90 222,
[email protected]
http://www.norman.nl/