"Protecting Critical National Infrastructure From The Cyber Threat"

Beveiliging op 'hoog' niveau. Tijdens het komende Cyber Security 2010 event in Brussel, 22 en 23 september a.s., treedt Norman op als spreker.
Naast een voordracht van Righard Zwienenberg - Chief Research Officer van Norman Data Defense Systems met als titel "Can cybercriminals move freely?", zullen andere gerenommeerde beveiligingsexperts van over de hele wereld lezingen houden over cyber security.

Righard Zwienenberg is als expert in malware bescherming, de voorzitter van AMTSO (de organisatie die wereldwijd voor de industrie anti-malware test procedures ontwikkeld) en geeft continue wereldwijd lezingen.

Norman nodigt de IT beveiligingsbranche uit om zulke up to date know how breed te verspreiden met als doel iedereen te voorzien van beveiligingsinformatie om bescherming te bieden tegen cybercrime invloeden.
Zo wordt er bijvoorbeeld gesproken over nieuwe dreigingen omtrent In-the-Cloud, beweegredenen van cyber criminelen, uitwisselingprogramma's m.b.t. cybercrime, Analyse Tools, hoe te implementeren van beveiligingsoplossingen, technologieën, etc.

Naast de conferentie zijn er tevens een aantal workshops.

Meer informatie over Cyber Security 2010: http://www.internationalcybersec.com/
Meer informatie over AMTSO: http://www.amtso.org/
Meer informatie over Norman Data Defense Systems: http://www.norman.com

Norman Data Defense Systems B.V

[email protected]
+31 (0)23 78 90 222