à¢â‚¬Å“Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Dhr. Torgny Gunnarsson 24 Mei 2010 bij Norman begint als CEO & President van Normanà¢â‚¬ zegt Norman‘˜s voorzitter Frode Strand-Nielsen.

Dhr. Gunnarsson heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in de IT sector, grotendeels binnen de beveiligingssoftware. Dhr. Gunnarsson sluit zich aan bij Norman nadat hij bij Symantec de functie Vice President EMEA voor Symantec Hosted Services heeft bekleed.

Gedurende zijn 14 jarige loopbaan bij Symantec heeft Dhr. Gunnarsson diverse bestuurs- en senior management functies bekleed. Dhr. Gunnarsson was in de vroege 90-er jaren ook verantwoordelijk voor de oprichting van Symantec in de Scandinavische markt. Eerder was hij Vice President Global Strategic Partners & Alliances in EMEA en daarvoor Regionaal Vice President voor Noord-Europa.

Dhr. Gunnarsson is in 1965 in Zweden geboren en heeft diploma‘˜s in Economie en Marketing van de IHM Business School en bezit een officiers rang in de Zweedse strijdkracht.

De raad van bestuur is verheugd met de aanstelling van dhr. Gunnarsson als nieuwe CEO & President van Norman en gelooft sterk in het leidinggevend vermogen om nieuwe doelstellingen te bewerkstelligen.

à¢â‚¬Å“Norman heeft een lange geschiedenis in de industrie en vertegenwoordigt een significant potentieel voor verdere ontwikkelingen. Ik ben verheugd met de mogelijkheid om Norman de volgende groeifase in te leidenà¢â‚¬ zegt Dhr. Gunnarsson.

Over Norman

Norman ASA is in 1984 opgericht in Oslo Noorwegen en is een marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Tientallen miljoenen gebruikers vertrouwen op de Norman oplossingen zoals bijvoorbeeld netwerkbeveiliging, endpoint beveiligingsoplossingen en malware analyse tools, om hun waardevolle data te beschermen.

Voor meer informatie:
[email protected]