(Persbericht) Hoofddorp, 3-12-2010 - Norman wint met zijn Norman Security Suite PRO 8.0 de ´Best Budget Award‘˜ in het SHIFT magazine* nr. 6, een uitgave van Clipboard Publishing.

Norman Security Suite PRO 8.0 herbergt de combinatie van een juiste prijsstelling, ultieme gebruiksvriendelijkheid, goede service met een Nederlandstalige Norman helpdesk en optimale bescherming voor de eindgebruiker.

Met de onderdelen Antivirus, Antispyware, Parental Control, Personal Firewall, Screensaver Scanner, Rootkit Detectie, Antiphishing, Antispam, Intrusion Guard en Privacy Tools heeft de eindgebruiker (de consument) de PC volledig onder controle en kan men weer veilig online bankieren, online shoppen, sociale netwerksites bezoeken, chatten, gamen en natuurlijk gewoon surfen.

"We zijn erg tevreden over dit complete beveiligingsproduct in combinatie met de prijs. Waar voor je geld.à¢â‚¬ aldus de redactie van SHIFT Magazine.

De Norman software detecteert en verwijdert malware waaronder: virussen, wormen, trojans, mass-mailers, keyloggers, dailers, spyware, adware, rootkits, downloaders, backdoors, exploits, etc.

De Award bevestigt dat Norman producten een solide en veilige keus zijn voor de consument die zijn of haar computer wil beveiligen voor een passende lage prijs.

à¢â‚¬Å“Norman heeft met het Security Suite 8.0 Pro een pakket dat vooral gevorderde gebruikers zal aanspreken. De verschillende componenten waaronder Personal Firewall, Intrusion Guard en Antispam zijn toegankelijk vanuit een centraal instellingsvenster. Via een aparte sectie vraag je een overzicht op van de actieve beschermingsonderdelen en zie je wanneer de licentie verloopt. Via een wizard kun je de individuele licenties beheren. Norman besteedt extra aandacht aan bescherming van je persoonlijke gegevens met het onderdeel Privacy Tools. De Intrusion Guard moet voorkomen dat spyware en zogenoemde rootkits de besturing van je computer overnemen. Leuk zijn de uitgebreide statusgrafieken.à¢â‚¬ zegt de redactie van Clipboard Publishing.

* SHIFT magazine is een uitgave van Clipboard Publishing in samenwerking met de ABN AMRO Computer Club (AACC) voor de leden van de AACC.

Over Norman

Norman ASA is in 1984 opgericht in Oslo Noorwegen en is een marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Miljoenen gebruikers vertrouwen op de Norman oplossingen zoals bijvoorbeeld netwerkbeveiliging, endpoint beveiligingsoplossingen en malware analyse tools, om hun waardevolle data te beschermen.

Norman biedt als technologisch leverancier- proactieve antimalware technologie die wereldwijd wordt gebruikt door verschillende beveiligingsoplossingen en services. Norman‘˜s proactieve antimalware oplossingen worden gedreven door gepatenteerde technologie: de Norman SandBox®.

Norman SandBox®, Norman Exploit Detection en Norman DNA Matching zijn de fundering van Norman‘˜s proactieve strategie om de internetcriminaliteit te bestrijden. Bedrijven zoals MessageLabs (Symantec), eEye Digital Security, Microsoft en anderen gebruiken de Norman technologieën om hun klanten optimaal te beschermen.
Meer informatie:

Voor meer informatie over de Award of over Norman in het algemeen:
[email protected]
www.norman.nl
Meer informatie over overige Norman beveiligingsproducten en diensten:

Norman Data Defense Systems B.V.
T.: +31 (0)23 78 90 222,
[email protected]
www.norman.nl