Alle dagkaarten voor het North Sea Jazz Festival, dat op 8 tot en met 10 juli in het Nederlands Congres Centrum plaatsvindt, zijn uitverkocht. Aanstaand weekend komen 70.000 jazzliefhebbers naar Den Haag om de 30e festivaleditie te bezoeken. Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat het festival al geheel in de voorverkoop is uitverkocht.

Voor bezoekers die in het bezit zijn van een festivaldagkaart zijn voor een aantal plusconcerten in de PWA-zaal nog wel kaarten verkrijgbaar:

Vrijdag 8 juli:
Cassandra Wilson
Dave Holland with Herbie Hancock, Jack DeJohnette & Chris Potter

Zaterdag 9 juli:
Cristina Branco & special guests
Michel Camilo & Tomatito
Count Basie Orchestra with the New York

Zondag 10 juli:
Dizzy Gillespie All Star Big Band
Chick Corea Touchstone

Tevens zijn er ook nog kaarten verkrijgbaar voor het Special 30th Anniversary Concert van Keith Jarrett/Gary Peacock/Jack DeJohnette op 6 juli, en de twee voorstellingen van Gigs For Kids op woensdagmiddag 6 juli. Voor deze concerten zijn geen bijbehorende festivaldagkaarten nodig.

Ook het Buhrmann Midsummer Jazz Gala is geheel uitverkocht. Ruim 2000 bezoekers zullen donderdag 8 juli het concert van Ibrahim Ferrer in de PWA-zaal bijwonen.

Volgend jaar verhuist het North Sea Jazz Festival naar Ahoy in Rotterdam, waar op 14, 15 en 16 juli de 31e festivaleditie wordt gehouden.

bron:Mojo