Toshiba‘˜s eerste laptop voor het afspelen van Blu-ray 3D discs

Breda, 7 juni 2010 Toshiba Information Systems Benelux introduceert de eerste laptop die gamers een echte 3D-beleving biedt. Deze gaming en multimedia-notebook kan op het eigen scherm video‘˜s afspelen van Blu-ray 3D Discs1. De Satellite A665 wordt geleverd met een NVIDIA 3D Vision en een 3D Vision active shutter bril, gekoppeld aan een USB-infraroodzender voor heldere stereoscopische beelden met een buitengewone diepte.

Levensechte 3D-werelden
à¢â‚¬Å“Onze nieuwe Satellite A665 met 3D-mogelijkheden zorgt ervoor dat gamers volledig worden opgenomen in de levensechte driedimensionale omgevingen van hun games, waarvan de meeste al 3D-compatibel zijn,à¢â‚¬ zegt Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux. à¢â‚¬Å“Bovendien is de Satellite A665 Toshiba‘˜s eerste laptop die klaar is voor 3D en ook Blu-ray 3D-films kan afspelen.à¢â‚¬

Krachtige video en audio
De nieuwe Satellite A665 beschikt over een krachtige NVIDIA® 3D2 grafische verwerkingseenheid en een 15,6 inch TruBrite HD 3D-scherm met LED backlight (120Hz). Het geluid wordt verzorgd door Harman Kardon® stereo-speakers en Dolby® Advanced Audio die de buitengewone visuele beleving versterkt met een krachtig en levendig geluid. Met de ´Sleep and Music‘˜ functie kunnen gebruikers ook van dit geluid genieten door hun MP3-speler op de computer aan te sluiten zelfs wanneer deze uitgeschakeld is.

Prachtig metallic uiterlijk
Deze notebook heeft een karakteristieke Metallic Precious Black afwerking van de cover en de binnenkant. Het patroon contrasteert fraai met deze metallic look en zorgt ervoor dat vingerafdrukken minder opvallen. Het matzwarte toetsenbord heeft achtergrondverlichting.

Prijs
De Satellite A665 is vanaf augustus leverbaar. De adviesprijs bedraagt € 1999,- inclusief BTW.

Specificaties Satellite A665 3D
· RAM: 8 GB DDR3 (1066MHz)
· 2.5à¢â‚¬Å“ HDD tot 640 GB met HDD 3D impact sensor
· 39,6cm (15,6 inch) TruBrite HD-scherm (120Hz) met LED backlight, resolutie 1366 x 768 (16:9), 200cd/m2
· Grafische unit: NVIDIA® GeForce® GTS 350M
· Blu-ray Disc࢑ž¢ rewritable drive, klaar voor het afspelen van Blu-ray 3D Discs
· Bluetooth 2.1 +EDR, WLAN (802.11b/g/n), Gigabit Ethernet LAN
· 3 x USB 2.0, 1 x eSATA/USB combopoort met Sleep-and-Charge en Multi-Card Reader, HDMI®
· 1,3 megapixel webcam met gezichtsherkenning
· Geluid: Harman® Kardon stereo speakers, line-in met Sleep-and-Music functie, Dolby® Advanced Audio
· Analoge en DVB-T hybride tv-tuner
· Toshiba Resolution+, Toshiba Media Controller, Toshiba LifeSpace, Toshiba PC Health Monitor
· Afmetingen: 308,5mm x 254mm x 28mm (voorkant)/35,6mm (achterkant)
· Besturingssysteem: Windows 7 Home Premium (64bit)
· Voldoet aan ENERGY STAR® 5.0

Voor foto‘˜s van de Satellite A665 ga naar: http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?cpfid=vsy9x7zIu8q6

1 Vereist aanvullende software in de vorm van een upgrade die in de herfst van 2010 beschikbaar komt.
2 NVIDIA® 3D Vision࢑ž¢
Sommige mensen kunnen gezondheidgerelateerde complicaties ervaren bij blootstelling aan bepaalde 3D-beelden. Ouders dienen toezicht op hun kinderen te houden bij het gebruik van 3D Vision ࢑ž¢. Als u of uw kind een probleem ervaart dient u onmiddellijk te stoppen en een arts te raadplegen. Lees voor gebruik de veiligheidsinstructies, meegeleverd in de NVIDIA ® 3D Vision ࢑ž¢ kit, en doe de "User Vision Test" via de setup-wizard voordat u of uw kind 3D Vision ࢑ž¢ in gebruik neemt. Indien u een buitensporige flikkering opmerkt, verander dan de refresh rate van uw beeldscherm.

N.B. Alle in dit persbericht vermelde specificaties zijn voorlopige specificaties. Hieraan kunnen dus geen rechten ontleend worden.

Over Toshiba
Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba, dat opgericht is in 1875, beschikt over een wereldwijd netwerk van 740 ondernemingen en heeft 204.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 68 miljard US$ (2009).
Meer informatie: www.computers.toshiba.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie, specificaties of hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met een van onderstaande
contactpersonen.

Toshiba Information Systems Benelux
Amel Msellemi
Tel. +31 (0)76 - 5438715
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular