Tijdens een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders van De Boer Tenten heeft de familie De Boer haar bod op de aandelen van het bedrijf ingetrokken.

Nadat NPM Capital en de familie De Boer de afgelopen weken onafhankelijk van elkaar hun biedingen op de aandelen hebben voorbereid en geformuleerd, is tijdens de vergadering van vanmiddag de strategie die NPM voor het bedrijf heeft uitgestippeld door alle betrokkenen als de beste voor de continuïteit onderschreven.

De familie De Boer is verheugd dat NPM Capital de voorwaarden heeft weten te scheppen voor een florissante toekomst van De Boer Tenten.

De transactie zal worden afgerond na verkrijging van de goedkeuring van de Duitse
mededingingsautoriteiten.

De Boer Tenten is wereldwijd marktleider in tijdelijke onderkomens. De firma was een familliebedrijf en heeft haar hoofdkantoor in Alkmaar. Door afspraken en verkoopvoorwaarden zou de famillie alle aandelen weer in handen krijgen nadat zij een bod had uitgebracht dat even hoog was als dat van de Amerikaanse investeringsmaatschappij. Dat bod is dus nu van tafel en NPM Capital krijgt alsnog het bedrijf in handen.

bron:De Boer Tenten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular