ICC de Graanschuur presenteert op zaterdag 26 augustus: NRG ‘Ville.  Vijf muzikale vrienden, die elk in een andere band spelen, steken op zaterdagavond  26 augustus 2006 de talentvolle koppen bij elkaar en spetteren van het podium af onder de naam : NRG ‘Ville. Stefan Sonneville, bassist van NIRG X-plosion, de zeer populaire en jongste Indorock-band van de regio, bekend om hun prachtige gitaarspel, uitstraling en het in leven houden van de Indorock muziek.

 Daarnaast laat NIRG X-plosion ook zien dat niet alleen Indorock in hun vingers zit, maar stralen ze ook van het podium af met meerdere muziekstijlen zoals, Funk, Blues en Soul.Remy Sonneville, solo-gitarist en broertje van Stefan, is onder andere bekend van de Indorock band The Raylettes en de Eddy C. ShowbandRemy staat bekend om zijn unieke gitaarspel waarmee hij de sterren van hemel speelt en menig mens doet verbazen.Bas Bergamin, drummer van NIRG X-plosion, deze jonge drummer wordt vaak de "man met het ritme-gevoel" genoemd en die naam draagt hij met eer.

Ray van Maanen,ook wel genoemd: The Sixstringer, zanger en solo-gitarist van o.a. de bands EZ NRG en The Soulcatchers, ook bekend om zijn zang en geweldige gitaarspel, waarbij de muziekstijlen Funk, Blues en Soul hem absoluut niet vreemd zijn. Colin Pichel, zang en gitarist van de band EZ NRG. Geweldige gitarist en zanger die ook op het podium van wanten weet. Kortom, dit is een combinatie van geweldige muzikanten die u niet zomaar zal vergeten!

Houdt u van Indorock, Blues, Soul en Funk, kom dan gezellig langs op zaterdag 26 augustus, onder het genot van een hapje en een drankje en de dansvloer is geheel voor u!! Dit wordt een onvergetelijke, muzikale en swingende avond, dus mis het niet!

ICC de Graanschuur Dorpsstraat 74 a 2712 AM Zoetermeer Zaterdag 26 augustus 2006 Aanvang: 20.00 uur Entree: 5 Euro p.p.

bron:NRG Ville