Net als de voorgaande jaren is het bij Telegram.nl weer enorm druk met het WK-voetbal voor de deur. Er zijn al tientallen speciale wk-telegrammen opgegeven door fans die Oranje geluk willen wensen in Zuid-Afrika. De eerste telegrammen zullen op 11 juni worden afgeleverd in het hotel van het Nederlands elftal.

à¢â‚¬Å“Vooral als het Nederlands Elftal wint, is het erg druk en stromen de felicitaties binnen. Het blijft natuurlijk een unieke manier om à¢â‚¬onze jongensà¢â‚¬ aan te moedigen of te feliciterenà¢â‚¬, aldus Rob van Hoof, directeur van telegram.nl.

Tijdens de voorgaande edities van het EK en het WK voetbal hebben veel Oranjefans telegrammen verzonden naar individuele spelers, de coaches, maar ook naar het hele team. Zoals blijkt hebben veel supporters er alle vertrouwen in dat Nederland wereldkampioen gaat worden of op zijn minst in de finale komt.

De telegrammen kunnen worden opgegeven op een speciale actiesite, www.wk.telegram.nl en worden binnen enkele uren bezorgd in het hotel waar de spelers van Oranje logeren en kosten maar € 3,95.