Caravanstallingen.nl biedt vanaf 20 mei ook een zoekmogelijkheid naar camperstallingen aan. Als grootste zoeksite van Nederland op het gebied van caravanstallingen is het aanbod hiermee nog completer gemaakt.
?Uit onze zoekcijfers en het persbericht van de Bovag blijkt dat de markt voor campers enorm booming is. Alleen het zoeken naar een geschikte stalling was erg moeilijk. Als specialist zijn wij daar nu op ingesprongen?; aldus Patrick Mulder, eigenaar van caravanstallingen.nl. ?Door een inventarisatie onder de bestaande 2200 stallingen hebben wij nu precies in kaart gebracht welke stalling ook camperstallingen aanbiedt. Hier profiteren de bezoekers van onze website direct van. Met een eenvoudige zoekopdracht op een kaart van Nederland vindt men een camper- of caravanstalling in de buurt.?

Naast camper- en caravanstallingen zijn ook onderhoudsbedrijven te vinden. Hiermee biedt caravanstallingen.nl een compleet overzicht aan de bezoekers. Stalling die zich willen aanmelden betalen slechts ?4,17 per maand.