Persbericht Winsum, 8 juli 2008

MARITIEM EXPERTISEBUREAU BLUE LOEKS MARINE OPENT ZIJN DEUREN IN WINSUM
 

Blue Loeks Marine, een nieuw onafhankelijk expertisebureau met maritieme professionaliteit voor de watersport en pleziervaart, opent zijn deuren in Winsum.

Na een brede maritieme loopbaan is directeur eigenaar Arno Vuurens dit expertisebureau gestart om eigenaren en toekomstige bezitters van pleziervaartuigen professioneel te adviseren.
De adviezen zijn uiteenlopend van aankoopkeuringen tot osmose onderzoek en van verkoopkeuringen tot vochtmetingen. Naast polyester- en houten schepen onderzoekt
Blue Loeks Marine ook stalen en aluminium schepen aan de hand van ultrasone diktemeting.
Ook kan  Blue Loeks Marine verflaagdiktemetingen verzorgen.

Bij Blue Loeks Marine is commerciële integriteit gewaarborgd. Het bedrijf heeft geen connecties met een jachtmakelaardij of een organisatie die onderlinge gedragsregels voorschrijft.

Blue Loeks Marine biedt u een onpartijdig, deskundig advies over de conditie van uw motorboot, zeiljacht of woonark.
Door inschakeling van Blue Loeks Marine krijgt u:

Een uitgebreid deskundig rapport met de beoordeling van
de constructieve en technische staat.
Aanvullend advies waarmee u kosten kunt voorkomen.
Inzicht in de waarde van het (toekomstig) bezit
Advies en positiebepaling bij geschillen
Mogelijkheden aangedragen om geschillen op te lossen

Betrouwbare en beschikbare deskundigheid zijn de sleutels waar Blue Loeks Marine voor staat. Iedere (toekomstige) eigenaar van een schip heeft naar de mening van Arno Vuurens recht op deskundig advies, ongeacht de grootte van het vaartuig. Ook bij kleinere schepen kunnen de herstelkosten van een gebrek aanzienlijk zijn. Een keuring heeft als doel gebreken en aandachtspunten onpartijdig te onderkennen en de opdrachtgever zodoende voor financieel nadeel te behoeden.
Naast beoordeling van de algemene conditie van het schip is er natuurlijk aandacht voor de veiligheid van het vaartuig en haar opvarenden. Blue Loeks Marine geeft u daarover praktische adviezen.

Blue Loeks Marine werkt landelijk en  verdere informatie kunt u vinden op onze website www.blueloeksmarine.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular