Het politieonderzoek dat woensdag 14 december was opgestart naar aanleiding van het aantreffen van een bewusteloze vrouw op het Lurvinkpad in Weurt zit in een afrondende fase. Een getuige vond die ochtend de 21-jarige Beuningse naast haar fiets in de berm. Omdat een aanrijding of geweldsdelict niet konden worden uitgesloten werd nader onderzoek ingesteld.

De Technische Recherche heeft sporenonderzoek gedaan onder andere aan de fiets van het slachtoffer. Door het team Verkeersongevallenanalyse is (technisch) sporenonderzoek verricht omdat er mogelijk sprake zou kunnen zijn van een aanrijding. Ook hebben agenten een buurtonderzoek gehouden. De Districtsrecherche heeft het onderzoek rond de bewusteloze vrouw op donderdag voortgezet met een passantenonderzoek. Tussen 07.00 uur en 08.30 uur zijn alle passanten op het Lurvinkpad bevraagd. Daarnaast hebben rechercheurs getuigen en betrokkenen nader gehoord.
In het politieonderzoek zijn geen aanwijzingen naar voren gekomen in de richting van een verkeersongeval of geweldsmisdrijf. De politie gaat er vanuit dat de vrouw onwel is geworden en met haar fiets is gevallen. Het onderzoek zal deze week worden afgerond.
bron:Politie Gelderland-Zuid