Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie Midden en West Brabant onderzoekt met 25 rechercheurs het schietincident waarbij gisteren een 40-jarige man uit Drunen om het leven is gekomen. Er is in het Nederlands Forensisch Instituut te Rijswijk sectie op het stoffelijk overschot verricht. Eind van de middag is het lichaam van de overledene vrijgegeven aan de familie. Rechercheurs verrichten momenteel buurtonderzoek rondom het woonadres van het slachtoffer in Drunen.

Zoals eerder gemeld werd het slachtoffer donderdagmorgen omstreeks 09.45 uur in zijn auto, een donkerblauwe Volkswagen Passat op de Blyde Incomstelaan beschoten. Ambulancepersoneel stelde vast dat de man was overleden. Getuigen meldden de agenten dat het slachtoffer was beschoten door twee opzittenden van een tweewielig motorvoertuig. Om die reden werd direct een zoekactie gestart naar de bewuste scooter of motor. Het misdrijf vond plaats op het wegvak gelegen tussen de Sint Antoniusstraat en de Sint Crispijnstraat, in het centrum van Waalwijk.

De politie is op zoek naar getuigen en heeft bijzondere interesse voor mensen die in de ochtend van die dag, vanaf ca. 06.00 uur, hebben gereden tussen Drunen en Waalwijk. De bijzondere aandacht gaat uit naar getuigen die op of voor het feit een donkere motor hebben gezien met twee in donkere kleding gestoken opzittenden. Ook indien een soortgelijke motor in combinatie met de opzittenden is gezien in de bebouwde van Drunen of Waalwijk zou de politie graag in contact komen met getuigen. Getuigen die denken informatie te kunnen verschaffen worden verzocht contact op te nemen met: 0900-8844

bron:Politie Midden- en West Brabant