Dinsdagmiddag 6 december werd omstreeks 15.15 uur gemeld dat op de Schietbaanweg in Enschede een aanrijding had plaatsgevonden en dat twee personen met elkaar op de vuist waren gegaan.

Politieagenten gingen naar genoemde locatie, waar het volgende gebeurd bleek te zijn. Eerder die middag hadden een 45-jarige man en 33-jarige vrouw (beiden uit Enschede) onenigheid gehad. Beide personen waren met de auto vertrokken en ontdekten op de Schietbaanweg achter elkaar te rijden. De 33-jarige vrouw had het vermoeden dat de 45-jarige man, die voor haar reed, heel langzaam ging rijden toen hij in de gaten kreeg dat zij achter hem reed. Zij besloot daarom de auto van de 45-jarige man in te halen. Toen zij naast deze auto reed, raakten beide auto's elkaar. Wie de aanrijding veroorzaakte, is nog niet bekend.

De 45-jarige man raakte vervolgens met zijn auto een geparkeerd staande auto, die door de klap doorschoot naar voren waardoor nog twee geparkeerd staande auto's beschadigd raakten. Na de aanrijding reed de 33-jarige vrouw naar huis om even later met haar 40-jarige man terug te komen. Tussen de 40-jarige man en 45-jarige man ontstond onenigheid die uitmondde in een vechtpartij tussen beide mannen. Beiden liepen hierdoor letsel op. Alleen de 40-jarige man moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Politieagenten brachten hem naar het ziekenhuis. Nadat de man aan zijn verwondingen behandeld was, werd hij aangehouden en aan het politiebureau gehoord. De man is na verhoor heengezonden. De politie zal ook de andere betrokkenen nog horen in deze zaak. Nader onderzoek volgt.

bron:Politie Twente