Online marketingbureau Onetomarket heeft voor haar Europese expansie Lennert de Rijk aangetrokken. De Rijk gaat zich in eerste instantie richten op opdrachtgevers in de Benelux om medio dit jaar Onetomarket in Spanje te introduceren. Lennert heeft ruim tien jaar managementervaring opgedaan binnen verschillende bedrijven in de retail, e-commerce en zakelijke dienstverlening. In zijn vorige functie was hij Manager Finance & Control bij Kijkshop. Daarnaast is hij voorzitter van de werkgroep Betalingsverkeer binnen Thuiswinkel.org, waar Onetomarket onlangs is toegetreden als Business Partner.

Het betreden van de Spaanse markt is een eerste zet in de richting van Europese uitbreiding en behoort al langer tot de plannen van CEO Jac van Ommen. “Het jaar 2006 zal voor Onetomarket een ambitieus jaar zijn. Zowel de uitbreiding van het dienstenportfolio als ook de toetreding tot andere Europese markten zal worden gerealiseerd”.

Oktober vorig jaar werd René Bickel als algemeen directeur benoemd om, naast de Europese expansie, de brug tussen CRM en online marketing te slaan. Begin januari werd Peter Vos aangesteld als marketing manager die ook inzetbaar is om de cross media marketing van opdrachtgevers te optimaliseren.

Onetomarket B.V., opgericht in 2000, is een full-service online marketingbureau dat zich naast Search Engine Positioning (SEP), Search Engine Advertising (SEA) en Media Buying, ook toelegt op het ondersteunen van CRM programma’s.

bron:Onetomarket B.V.