In de wereld van vandaag, wordt de gemiddelde consument gebombardeerd door meer dan 1.000 marketing berichten per dag. Er is teveel lawaai, en het wordt harder om potentiële klanten te bereiken. Van mond tot mond is belangrijker dan ooit. Via internet kan dat gemakkelijk worden georganiseerd. Er is nu een aparte site voor ondernemers en ondernemende consumenten om de mogelijkheden te verkennen.

6.12 Businessboost is een product dat op een oud en eenvoudig concept voortborduurt. De grootste bron van nieuwe klanten voor elke onderneming zijn z’n al bestaande klanten. Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar zijn onderneming toe te verwijzen is de winnende manier om gekwalificeerde nieuwe klanten te krijgen.

6.12 Businessboost voorziet ondernemingen van een gemakkelijke manier om doorverwijzingen van hun klanten en andere vertrouwde contacten te ontvangen, en deze te belonen die succesvolle nieuwe klanten bezorgen. Zij maken van dit oude concept een snel, gemakkelijk en veilige online doorverwijzingsysteem.
In enkele minuten kan een bedrijf 6.12 Businessboost gebruiken om een gepersonaliseerde webpagina op te zetten. Dit is een geheel eigen pagina met logo, bedrijfsactiviteiten, nieuws etc. etc. met deze pagina kunnen zij gemakkelijk hun klanten op de hoogte kunnen brengen over de beloningen voor succesvolle doorverwijzingen.
De beloning kan een contante geldbeloning, een giftkaart, cadeaubon, of een speciale aanbieding zijn. Het bedrijf selecteert wie er voor de beloning in aanmerking komt en onder welke criteria deze beloning wordt uitgekeerd.
6.12 Businessboost is een gemakkelijk te gebruiken online referentiesysteem dat  toestaat om doorverwijzingen van persoonlijke en zakelijke contacten te ontvangen en die te belonen voor succesvolle doorverwijzingen.

Met 6.12 Businessboost geeft contacten die u vertrouwd een duidelijke en gemakkelijke stimulans om u nieuwe klanten te bezorgen. U kunt u inschrijven in minder dan één minuut en laat ons u bewijzen hoe makkelijk het is om nieuwe verwijzingen te ontvangen, te managen en te belonen.
Voor een actueel overzicht van de beschikbare mogelijkheden kunt u terecht op http://www.612businessboost.nl

bron:Businessboost