19 september 2009 Online aanschaffen in growshops is steeds interessanter voor consumenten. De prijzen voor land- en tuinbouwproducten zijn steeds beter in een online growshop. Steeds meer mensen schaffen producten online aan via een online growshop, blijkt uit een onderzoek onder 5.000 consumenten. Daarnaast is de tevredenheid erg hoog.

Sneller, voordeliger en perfect!
De online growshop maakt goede tijden door. Steeds meer consumenten kopen hun land- en tuinbouwproducten aan via online growshops. Het grote voordeel zit zich in de snelle afhandeling van de actieve online growshops en de concurrerende prijzen die men hanteert. Dit alles blijkt uit een onderzoek onder 5.000 consumenten die regelmatig online growshops bezoeken. Vooral op het gebied van prijs scoren de online growshops zeer goed. Daarnaast de snelle service en de prima verpakkingen zorgen ervoor dat steeds meer consumenten overwegen online te bestellen.

Het aantal verkopen transacties neemt toe. Kochten in het eerste halve jaar van 2008 nog maar 49% van respondenten land- en tuinbouwproducten via een online growshop. In het eerste halve jaar van 2009 was dat aantal al 81%.

De stijging in de verkoop merken ze ook bij EU Growshop, de grootste online growshop van Europa: Wij merken steeds meer dat consumenten onze website bezoeken, aldus een woordvoerder van EU Growshop. Het aantal bezoekers neemt de laatste maanden op onze website drastisch toe. Hierdoor merken wij dat er meer klanten zijn die overgaan tot een aankoop. Ook klanten uit andere landen, zoals België, weten ons steeds beter te vinden. Door onze laagste prijsgarantie merken wij ook dat klanten nogmaals nadenken of het eens de moeite kan zijn om online te bestellen.

Kwaliteit
Uit het consumentenonderzoek blijkt verder dat de herhalingsaankoop op ruim 60% ligt. Dit gegeven komt volgens het onderzoek voort uit het feit dat de online growshops prima service en goede aflevering hanteren. Consumenten zijn vooral tevreden over de snelle levering en de prima verpakkingsmaterialen die de online growshops gebruiken

Website: http://www.eugrowshop.eu/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular