Nieuwevacature.nl is de online community voor vacatures in de financiële dienstverlening en maakt gebruik van sociale media zoals LinkedIn, Hyves, Facebook en Twitter. Werkzoekenden kunnen eenvoudig solliciteren met behulp van hun LinkedIn profiel en kunnen hun CV gratis plaatsen.
Werkgevers kunnen kiezen uit verschillende plaatsingspakketten. Ook biedt NieuweVacature.nl hen de mogelijkheid hun bedrijf te presenteren op de website.
Op NieuweVacature.nl staat het grootste en meest actuele aanbod van Banen en opdrachten in de financiële sector door heel Nederland.

Eenvoudig solliciteren

Werkzoekenden maken à©à©n keer hun profiel aan en profiteren meteen van de voordelen die de site biedt: nieuwe vacatures in de eigen mailbox of per SMS, eenvoudig solliciteren met LinkedIn profiel, in à©à©n klik solliciteren op iedere vacature en à©à©n online profiel voor alle sollicitaties. Voor werkzoekenden is NieuweVacature.nl geheel gratis. Werkgevers kunnen kiezen uit vier verschillende pakket mogelijkheden waarbij de vacature 1 maand zowel op NieuweVacature.nl als op de diverse communities staat. Voor andere plaatsingswensen wordt een maatwerkvoorstel gemaakt. Door het uitgebreide netwerk van NieuweVacature.nl worden vacatures optimaal onder de aandacht gebracht bij potentiële kandidaten.

Zoeken naar een nieuwe baan via alle kanalen

Websites en sociale mediakanalen als Google, LinkedIn, Hyves, Facebook en Twitter worden steeds meer gebruikt door Nederlanders die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Dit blijkt uit onderzoek van Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek (AGO) van Intelligence Group. Voor werkgevers betekent dit dat alles staat of valt met de vindbaarheid van vacatures voor potentiële werknemers. Het automatiseren van het werving- en sollicitatieproces door middel van de inzet van NieuweVacature.nl voor bedrijven zorgt voor een systeem waar de HR-manager geen omkijken naar heeft.