Persbericht

Persbericht: Den Haag, 08-11-2013
Door: [email protected]

Online veiling

Een leuke en gemakkelijke manier om goedkoop producten en zelfs vakanties aan te kopen is het meedingen op een veiling. Dat kan ook online bij veiling.nl. Dit is de website voor online veilingen.  Een nieuwe categorie is weekend weg en de categorie hotel.

Goedkoop een weekend weg
Via online veilingen worden steeds meer producten en waardebonnen voor arrangementen aangeboden en steeds meer mensen kunnen zo genieten van bijvoorbeeld een goedkoop weekend weg of een luxe hotelovernachting. Als u meedoet aan een online veiling bepaalt u zelf hoeveel u betaalt voor een product of arrangement.  

Veiling bij opbod of afslag
Een veiling bij opbod begint bij 1 euro en iedereen (vanaf 18 jaar) kan meedoen aan de veiling en bieden op een product of arrangement. Op deze manier bepalen deelnemers zelf de prijs. Er zijn ook veilingen die bij afslag werken. Dit betekent dat deze veilingen beginnen op een vaststaand starttarief. Zodra de veiling start, zakt de prijs per seconde. Deelnemers bepalen zelf voor welke prijs zij het product of arrangement willen kopen. Deelnemers die een veiling winnen, moeten eerst de betaling in orde maken. Daarna wordt een e-mail gestuurd met de voucher. Deze voucher kan bij de aanbieder worden aangeboden.

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform