De digitale vrijmarkt van Nederland maakt vlak voor de feestdagen een extra sterke groei door. Gratis advertentiesite Winkelkraam.nl gebruikt het principe van de vrijmarkt voor haar digitale marktkramen.Met inmiddels meer dan 400.000 advertenties en 1.427 digitale kramen groeit de site als nooit tevoren.

Winkelkraam.nl luistert al vanaf de start, inmiddels 3,5 jaar geleden, goed naar haar bezoekers. Vele functionaliteiten werden toegevoegd en steeds werd gekeken hoe de site nog prettiger in gebruik kon worden gemaakt.Het implementeren van social media buttons is daar een goed voorbeeld van, en het toevoegen van gebruikerservaringen. Daarnaast werden onlangs meer dan 35 nieuwe rubrieken geopend om een goede indeling van advertenties te waarborgen. Ook opent de site bijzondere rubrieken rondom feestdagen of bijzondere gebeurtenissen, zoals Sinterklaas of kerst.

à¢â‚¬Å“Winkelkraam blijft!à¢â‚¬
Onlangs verdween er een grote Nederlands advertentiesite van het internet, tot grote onvrede van de vele adverteerders die er hun spullen via een shop aanboden. De eigenaars van Winkelkraam.nl zeggen dat dat bij hen niet gaat gebeuren. à¢â‚¬Å“We zijn nu 3,5 jaar bezig, en het succes van Winkelkraam.nl groeit alleen nog maar. Door goed te blijven luisteren naar onze gebruikers hopen we te laten zien dat wij voorlopig nog wel even blijvenà¢â‚¬ aldus de webmasters van Winkelkraam.nl.

Website: http://www.winkelkraam.nl

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular