Palma de Mallorca, Spanje, Juli 20, 2010

Ontslak en Afval vakanties zijn een trend. SIS - Spa In Spain ziet een toenemende vraag in dit type vakanties. Zij zijn een essentieel onderdeel geworden van een gezonde levensstijl. SIS - Spa In Spanje speelt in op deze trend door op hun website de nieuwe categorie ¨Ontslakken en Afvallen¨ toe te voegen.

Het is niet meer nodig om voor een Ontslak of Afval vakantie helemaal af te reizen naar India of Thailand, ook Spanje heeft tegenwoordig een mooi aanbod aan Ontslak- en Afslankprogramma's. Van een Sapvastenkuur en Raw Food dieet volgens de Hippocrates methode in Mallorca tot de beroemde Duitse Schroth Kuur of een Thalassotherapie in Andalucà­a. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, uw ideale Ontslak of Afval vakantie vindt u op www.spa-in-spain.com

Ontslakken
Iedereen heeft er weleens van gehoord, maar wat betekent Ontslakken eigenlijk? Elke dag worden we blootgesteld aan externe gifstoffen uit onze omgeving en interne gifstoffen die geproduceerd worden als bijproduct van onze spijsvertering en stofwisseling. Gelukkig zijn onze lichamen over het algemeen prima in staat deze slechte stoffen te filteren voordat ze effect hebben op ons lichaam. Maar wanneer het lichaam meer dan gemiddeld wordt blootgesteld aan giftige stoffen, misschien vanwege een stressvolle of niet zo gezonde levensstijl, zou het goed zijn om het lichaam van tijd tot tijd een handje te helpen in het ontgiften en reinigen van het lichaam aan de binnenkant. Simpel gezegd, een Ontslakkuur geeft het lichaam een echte boost in de strijd om zich te ontdoen van alle slechte stoffen en het lichaam gezond te houden.

Hoewel het onrealistisch en vrijwel onmogelijk is om alle opgestapelde gifstoffen volledig te elimineren, kan een Ontslakprogramma het lichaam in zijn natuurlijke functie van ontgiftiging juist ondersteunen. Hierdoor kan het lichaam beter omgaan met de dagelijkse stress van het moderne leven en kan het een hoger gezondheidsniveau bereiken.

Een Detox kuur werkt op twee manieren. Aan de ene kant, stopt u met het eten en drinken van alles dat de efficiëntie van het reinigingsproces vermindert. Dit kan betekenen van geen alcohol tot aan geen suiker. Aan de andere kant verhoogt u de inname van voedsel en vloeistoffen die het lichaam juist helpen zich te ontdoen van gifstoffen. Indien gewenst kan het reinigingsproces ondersteund worden door klysma's of darmspoelingen.

Na het volgen van een Ontslakprogramma tijdens vakantie, keren mensen met een herboren gevoel en met veel nieuwe energie terug naar huis. Daarnaast hebben ze een groter bewustzijn van hun lichaam en weten ze hoe ze met de voedingsadviezen die ze hebben geleerd het lichaam in goede conditie kunnen houden.

Afvallen
Gewichtsverlies is een belangrijk onderwerp deze dagen en dat is niet alleen te wijten aan superslanke modellen en actrices. In feite kunnen die extra kilo's serieus van invloed zijn op de conditie van het lichaam, welke weer kunnen leiden tot gezondheidsproblemen zoals diabetes en hart-en vaatziekten. Artsen beschouwen overgewicht als een belangrijke oorzaak van gezondheidsproblemen op lange termijn. Ook psychologisch gezien kan overgewicht leiden tot een verlies aan zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Daarom is het belangrijk om die neerwaartse spiraal tegen te gaan door het verliezen van wat gewicht, het eraf te houden en de vitaliteit te verhogen. En waarom zou u dit niet doen tijdens uw vakantie? Met wat oefening en een gezond dieet gaat afvallen min of meer vanzelf. En rond deze eenvoudige en fundamentele waarheid zijn er vele manieren om dat te realiseren. Een gemiddelde Afslankvakantie bestaat uit een trainingsprogramma die wordt ondersteund door afslank- en verstevigende behandelingen en een gepersonaliseerd dieet om de stofwisseling weer terug in balans te brengen en de bloedsuikerspiegel te verlagen. Deze evenwichtige combinatie zal het lichaam helpen om op een gezonde manier overtollig vet kwijt te raken en op die manier uw ideale gewicht te bereiken en te handhaven.

Voor een complete overzicht van onze Ontslak en Afvalvakanties kijkt u op http://www.spa-in-spain.es/category/detox-weight-loss/. Voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren, het lichaam wil laten ontslakken, het ideale gewicht wil bereiken en een gezonde levensstijl wil handhaven. En dat allemaal in een ontspannen sfeer en een heerlijke omgeving!

Voor meer informatie:
SIS Spa In Spain
Neel & Femke Steenbakkers
Tel: +34 689 073 451 / 666 290 307
Mail: sis @ spa-in-spain.es
Web: www.spa-in-spain.com