Slanke en draagbare multimedia krachtpatser

Breda, 7 januari 2010 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert vandaag de Qosmio F60, Toshiba‘˜s dunste multimedia laptop, bedoeld voor wie een snelle draagbare laptop wil met geavanceerde mogelijkheden. Het is een ware entertainment krachtpatser, die bovendien opvalt door een oogstrelend ontwerp.

à¢â‚¬Å“Een slank ontwerp is niet langer voorbehouden aan ultradraagbare netbooks zo‘˜n ontwerp is nu ook beschikbaar voor multimedia laptops,à¢â‚¬ zegt Ronald Ravel, sales & marketing manager Toshiba Information Systems Benelux. à¢â‚¬Å“De Qosmio F60 beschikt over een breed scala aan eersteklas multimediavoorzieningen, alles in een bijzonder slanke behuizing.à¢â‚¬

De Qosmio F60 is nog geen 3 centimeter dik en weegt slechts 2,7 kilo. Met een glanzend rode behuizing en zilveren belettering is de Qosmio F60 bedoeld voor wie oog heeft voor net even iets anders. Dit oogstrelende ontwerp wordt gecompleteerd door een elegante, zwarte binnenkant, een zwart speakerfront en zilveren belijning rond het toetsenbord.

De Qosmio F60 is een opvallende verschijning, niet alleen door het ontwerp, maar ook door de prestaties. De laptop biedt alle mogelijkheden die gebruikers verwachten van een multimedialaptop: een helder 15,6inch (39,6 cm) TruBrite HD scherm met LED backlight, aangestuurd door een zeer krachtige grafische kaart, een Blu-ray rewritable speler die ook DVD-media of DVD-SuperMulti (DL); de Toshiba conversiesoftware Resolution+; een geïntegreerde analoge en digitale (DVB-T) Hybrid TV Tuner die de meeste populaire uitzendformaten ondersteunt; een HD webcamera; en high-end Harman Kardon stereo speakers voor levendige audio.

Als een verantwoordelijk, wereldwijd opererend bedrijf, zorgt Toshiba ervoor dat alle laptops voldoen aan de RoHS-richtijnen. Door het terugbrengen van het gebruik van lood, kwik en bepaalde andere gevaarlijke stoffen beperkt Toshiba de milieubelasting. Daarnaast helpt de Toshiba Eco Utility knop het stroomverbruik te verminderen. De Toshiba Qosmio F60 is ENERGY STAR 5.0 gekwalificeerd.

De Qosmio F60 is beschikbaar vanaf eind januari en heeft een adviesprijs van € 1099,- inclusief BTW.

Over Toshiba
Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 199.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 73 miljard US$ (2010).

Meer informatie: www.computers.toshiba.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie, specificaties of hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

Toshiba Information Systems Benelux
Amel Msellemi
Tel. +31 (0)76 - 5438715
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]