DEVENTit BV heeft voor MPL Beveiligingsdiensten uit Barneveld een maatwerkkoppeling ontwikkeld tussen het Perfectview CRM systeem en Exact Globe 2003. De koppeling zorgt ervoor dat vanuit de in Perfectview geregistreerde opvolging van alarmmeldingen automatisch factuurregels worden aangemaakt in Exact Globe 2003.
MPL registreert in Perfectview wanneer en hoe lang een medewerker na een alarmmelding ter plaatse is geweest. De maatwerkkoppeling zorgt voor automatische facturering in Exact Globe 2003. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Exact SDK, een module die er voor zorgt dat de factuurgegevens gecontroleerd worden volgens de eisen die Exact stelt. De prijsstelling wordt in Exact geregeld met behulp van prijslijsten. De koppeling zorgt ervoor dat zaken die eerst handmatig uitgevoerd werden nu geautomatiseerd plaatsvinden. Zo worden de factuurregels niet meer handmatig in Exact ingevoerd en wordt het CRM systeem ook niet meer, aan de hand van de facturering, handmatig bijgewerkt.

“Met deze koppeling is het factureren een stuk eenvoudiger en efficiënter geworden”, vertelt Peter Lenters, operationeel directeur van MPL Beveiligingsdiensten. “Tijdens de testen kwam al naar voren dat in het verleden door simpele invoerfouten wij omzet misliepen. Dit maatwerk verdient zich binnen enkele maanden terug.”, voegt Edwin Koelewijn, controller van MPL Beveiligingsdiensten, toe.

DEVENTit BV is een softwarehuis met een specialisatie op het gebied van maatwerkoplossingen aan Exact Software. Dit is al meer dan zeven jaar een kernactiviteit van DEVENTit. Tal van oplossingen zijn door de jaren heen gerealiseerd op vrijwel elke uitvoering en module van de Exact Software. Deze variëren van koppelingen voor bestaande applicaties naar Exact tot volledige maatwerkpakketten \

MPL beveiligingsdiensten te Barneveld is een breed georiënteerde beveiligingsorganisatie die in staat is om landelijk invulling te geven aan een stuk risico-beheersing. De goed opgeleide medewerkers zijn representatief en beschikken over de juiste technische middelen om aan de hoogste kwaliteitseisen te kunnen voldoen. MPL Beveiligingsdiensten is betrouwbaar, deskundig, efficiënt en klantgericht. Kerntaak is het instaan voor de veiligheid van bedrijven en haar personeel.

bron:Deventit