Bent u ook zo nieuwsgierig naar de herinrichting van het Markdal? Of heeft u altijd al een kijkje willen nemen in de verschillende tuinen van Kasteel de Bouvigne? Gebouw F, centrum voor architectuur Breda richt zich dit jaar voor het eerst op de verschillende vormen van Landschapsinrichting.

Op vrijdag 8 juli staan de Tuinen van Kasteel Bouvigne, inclusief het kasteel zelf, in de schijnwerpers. Onder begeleiding van een VVV gids krijgt u een uitgebreide rondleiding door de Engelse, Franse en Duitse tuin.
De kosten voor deze wandeling bedragen à¢?¬4,- pp. en voor kinderen tot 7 jaar à¢?¬2,- per kind.

De wandelrondes starten om 10:00 uur, 11:00 uur, 12:00 en om 13:00 uur.
Zaterdag 9 juli krijgt het Markdal extra aandacht. In april dit jaar heeft de herinrichting van het Markdal de Casimir Milieuprijs in ontvangst mogen nemen. Deze herinrichting kunt u nu ook komen bekijken. Samen met een gids van Staatsbosbeheer wandelt u 1,5 uur door het Markdal en krijgt u uitleg over de herinrichting en de daarbij behorende gevolgen voor de natuur en de bewoonde omgeving.
De kosten voor deze wandeling bedraagt à¢?¬2,- pp. en à¢?¬1,- per kind.
De wandelrondes op zaterdag 9 juli starten om 10:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur.
Aangezien de aantallen deelnemers beperkt zijn, moet u zich voor beide wandelingen van tevoren aanmelden bij Gebouw F via [email protected] of bellen naar 076-5300625.
Kijk voor meer informatie op www.gebouwf.nl.

bron:Gebouw F