DELFT 9 juni 2008 – Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen van bekende Nederlanders op de markt voor gebruik als stem in navigatiesystemen. Navigatiestemmen.nl presenteert nu ook de stemmen van Robin de Robot en De Baron uit de bekende kinderseries van Bassie en Adriaan voor gebruik in het populaire navigatiesysteem TomTom.
Naast de navigatiestemmen van Clown Bassie en Vlugge Japie, presenteert Navigatiestemmen.nl nu andere stemmen uit de bekende kinderseries van Bassie en Adriaan.

Robin de Robot, gebouwd uit een kapotte radio, een kapotte wekker en een stofzuigerslang is de trouwe metgezel van Bassie en Adriaan. De de door Bassie gebouwde robot was veelvuldig te zien in de kinderseries van Bassie en Adriaan en wijst vanaf vandaag samen met Navigatiestemmen.nl als navigatiestem de weg. Daarnaast is het ook mogelijk om je de weg te laten wijzen door De Baron. De Baron is berucht geworden door de scheldwoorden die hij gebruikt.

Aad van Toor werd bekend als acrobaat van het populaire duo Bassie en Adriaan. Samen met zijn broer Bassie was hij jarenlang succesvol, onder meer op televisie en in de theaters. Ze begonnen als acrobatenduo en later ging Bas als clown verder. Aad schreef, regisseerde en componeerde de bekende avonturen- en kinderseries van Bassie en Adriaan.

De navigatiestemmen van Robin de Robot en De Baron Clown Bassie zijn voorzien van persoonlijke slogan’s. De bekende kreet ‘die vervelende clown en die irritante acrobaat' van De Baron is naast een aantal andere slogan’s te beluisteren in de navigatiestemmen. De stemmen zijn snel en makkelijk te installeren en zijn vanaf vandaag te downloaden via de website van Navigatiestemmen.nl.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Kim Holland, Marijke Helwegen, Hans Kazan en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 60 stemmen in haar assortiment.

website: www.navigatiestemmen.nl