Het 6de Open Zaanstad Darts Toernooi is al weer in aantocht. Vele  (inter) nationale darters hebben al laten weten wederom aanwezig te  zijn. Het prijzengeld is ook verhoogd naar à¢?¬ 7.000 euro verdeeld over  vier categorieën; heren- en dames singel, jeugd en koppels.

Vorig jaar op 9 en 10 oktober was Sporthal De  Sprong twee dagen lang de bakermat van de dartssport. Op de Open  Zaanstad 2004 waren vele nationale- en internationale topspelers  aanwezig.

Het toernooi was een groot succes. Zo stonden topspelers als Shaun  Greatbatch, Bob Taylor, Tony West, Robert Wagner, Co Stompe, Vincent  van der Voort, Mario Robbe en 923 andere darters hun uiterste best te  doen om het totale prijzengeld van à¢?¬ 6.500 verdeeld onder vier  categorieën binnen te halen. De strijd was groots en uiteindelijk won  de Nederlander Mario Robbe de titel bij de heren single. De Zweedse  Carina Ekberg de dames singel titel en bij het jeugd onderdeel won de
Nederlander Patrick Loos. Op de zaterdag was de hoofdprijs voor het  koppel Shaun Greatbatch en Robert Wagner.

Darten is een zeer populaire sport geworden en ondanks de vele  toernooien die worden gehouden is de Open Zaanstad bekend onder de  darters als een goed georganiseerde en gezellig toernooi met een sterk deelnemersveld. Ook de status van Darts4you Super toernooi is een mooi affiche. De Zaanstreek staat erg hoog op de lijst als het gaat om voortbrengen  van bekende en talentvolle darters. Zo komen onder anderen uit de  Nederlandse Darts Bond top 20, Vincent van de Voort, Remco van Eijden, Marco Buitenhuis, Marco Tak, Patrick Loos, Mieke de Boer, Nadia Sebaa en nog vele dart talenten uit de Zaanstreek.

Op 8 en 9 oktober aanstaande zal het toernooi wederom worden gehouden in Sporthal de Sprong te Koog aan de Zaan. Dankzij een aantal grote  sponsoren als Grando Keukens, Benito's Sportswear, Massive Media en DLG-Darts zal ook dit toernooi weer een groot succes worden. Uiteraard kunnen nieuwe sponsoren zich nog melden bij de PR van OpenZaanstad.

bron:OpenZaanstad

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular