Maandag 30 mei opent Sligro in Den Burg de deuren van haar volledig vernieuwde en fors uitgebreide zelfbedieningsgroothandel. Deze nieuwe Sligro-vestiging (voorheen Hordifood) aan de Maricoweg is met een verkoopoppervlakte van ruim 3.300 m2 maar liefst 3 keer zo groot geworden! Met deze nieuwe vestiging voorziet Sligro nu volledig in de bedrijfsmatige behoefte van horeca, grootverbruikers en ondernemers op Texel.  

De nieuwe vestiging is nodig om de groei van Sligro op Texel te continueren. Blikvanger is een grote afdeling voor gekoelde en diepgevroren producten, een specialistische wijn/gedistilleerd afdeling en een royaal assortiment non food voor horeca en grootverbruik.  
 
Sligro is de grootste totaalgroothandel van Nederland en de meer dan 300.000 vaste klanten in Nederland profiteren van de enorme inkoopkracht. Sligro Texel richt zich op bedrijven en alle professionals in food zoals horeca- en recreatieondernemers, levensmiddelendetaillisten, cateraars en grootverbruikers. Om inkopen te kunnen doen bij Sligro dienen klanten te beschikken over een Sligro-klantenkaart. Deze is via www.sligro.nl aan te vragen of rechtstreeks bij de vestiging in Den Burg. 
 
bron:Sligro