Openprovider, de totaaloplossing voor webprofessionals, komt per 1 augustus met een bijzondere uitbreiding van haar systeem. Vanaf die datum zullen de prijzen voor domeinregistraties en die van de extensie-uitgever gekoppeld zijn aan realtime valutakoersinformatie. Dit is uniek in Nederland en heeft grote voordelen voor ISP's en webprofessionals. Zo kunnen zij voortaan in de valuta van hun keuze afrekenen en de prijsweergave ook in meerdere valuta bekijken. Door de introductie van deze functionaliteit zijn ook de prijzen voor met name de hogere staffels aangepast aangezien Openprovider nu geen buffer meer hoeft te hanteren voor  valutakoersrisico's.

Introductie nieuwe kortingsstaffelstructuur: korting over het volledige domeinpakket in plaats van per extensie
Door deze nieuwe functionaliteit is Openprovider tevens in staat als enige registrar in Nederland staffelkortingen te hanteren voor het volledige domeinpakket van de klant. De staffelkortingen gelden dus voor het gehele domeinportfolio ongeacht de verschillende extensies. Daardoor gaan klanten met veel domeinen en een breed aantal extensies al snel een stuk minder betalen. Dit ondervangt ook de reden voor klanten om hun domeinen om prijsredenen bij verschillende partijen onder te brengen. Zij profiteren nu direct als zij al hun domeinextensies bij Openprovider onderbrengen. Qua kosten, maar nog meer vanwege de hoogwaardige beheerfunctionaliteit van Openprovider. Uiteindelijk geeft elke ISP er de voorkeur aan om al zijn domeinen op à©à©n plek te beheren.

Interessante prijsacties
Om de introductie van deze nieuwe functionaliteit kracht bij te zetten zal Openprovider vanaf augustus met hele interessante prijsacties voor domeinregistratie van de belangrijkste extensies en verhuizingen komen.

Links
Informatiepagina: https://www.openprovider.nl/over-openprovider/nieuws/wijziging-prijsstructuur-per-1-augustus

Nieuwe kortingsstaffels en prijzen: https://www.openprovider.nl/domeinregistratie-prijsoverzicht/

Over Openprovider
Openprovider biedt een volledig geautomatiseerd platform voor domeinregistratie en diverse aanvullende producten en diensten voor hostingproviders zoals SSL-certificaten en Parallels licenties. Blijvend vernieuwende producten voor iedere ISP of webprofessional, gemakkelijk en overzichtelijk. Met een uitstekende service, van een team dat zich in de voorhoede van de domeinmarkt bevindt.

Meer informatie
Iris van Ommeren - [email protected]
Arno Vis - [email protected]
Tel. +31 (0)10 448 22 92