Leeuwarden, 5 juni 2008 -- Vandaag heeft het verflabel PaintCube de eerste oranje verfkubus uitgereikt aan burgemeester Ferd Crone van Leeuwarden. Foppe de Haan siert met het Foppe Fonds de oranje verfkubus. Met deze samenwerking speelt PaintCube.com in op het Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen. Daarnaast maakt PaintCube.com duidelijk dat men naast duurzaam en milieuvriendelijk ook het sociale aspect belangrijk vindt. De oranje kubus is gevuld met raamverf en is te bestellen op de thema-website www.oranjeverf.nl.

PaintCube steunt Foppe Fonds

 

“Het is mooi om de nieuwe burgemeester van Leeuwarden te laten zien dat in zijn stad ook echt creatieve ondernemingen zijn gevestigd”, stelt Sander Douma, productmanager van PaintCube. “Naast het creatieve vinden wij ook het milieuvriendelijke en sociale aspect erg belangrijk. De samenwerking met het Foppe Fonds laat zien dat wij dit ook serieus invullen.” Ook burgemeester Crone was zichtbaar enthousiast en kon de combinatie van innovatie en een goed doel waarderen. De samenwerking tussen PaintCube en het Foppe Fonds omvat in eerste instantie een periode van een jaar. Van elke liter oranje raamverf die PaintCube.com verkoopt gaat een percentage naar een goed doel.

 

Snelle ontwikkelingen

 

“Inmiddels hebben wij gesproken met een aantal grote partijen die geïnteresseerd zijn in productaanbod van PaintCube”, vervolgt Douma. “Deze week is de oranje verfkubus al te zien in de C1000 en Hanos. De traditionele verfkubussen staan binnenkort bij BabyPlanet en Trendhopper”. Hiermee krijgt de landelijk positionering van de milieuvriendelijke PaintCube steeds meer vorm. De oranje kubus is gevuld met raamverf en is te bestellen op www.oranjeverf.nl. Dit jaar zullen er nog meer thema-websites worden gelanceerd.

 

Over het Foppe Fonds

 

De Stichting Foppe Fonds heeft als doel financiële middelen te verzamelen voor activiteiten van hulpbehoevende kinderen. Het Foppe Fonds wil bijvoorbeeld bijdragen aan sportaccommodaties voor (gehandicapte) kinderen. Ook individuele sportende kinderen/jongeren met financiële problemen kunnen een beroep doen op het fonds. Ten slotte maken we graag geld vrij voor wat heet "schrijnende" gevallen: (groepen) kinderen die door omstandigheden financiële hulp nodig hebben op het gebied van het beoefenen van sport.

 

Over PaintCube.com

 

Het verflabel PaintCube.com maakt onderdeel uit van Verfspot.nl en Friesland Coatings uit Leeuwarden. De PaintCube is de eerste verpakking in de verfbranche die vierkant, recyclebaar en daarmee milieuvriendelijk is. De 15 trendy kleuren van de PaintCube verven zijn verkrijgbaar als aflak (On Top) en als muurverf (Wall). Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met onder meer natuurverf en special coatings.


Noot voor redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans van der Mey, Communicatie PaintCube, telefoon 06 - 12868726, e-mail [email protected].

Op http://www.oranjeverf.nl/pers vindt u meer informatie en afbeeldingen.