Vandaag publiceert communicatiebureau One Step More het e-book ‘Succesvolle webteksten schrijft u zelf!’. In dit e-book ontdekken ondernemers, webredacteuren, tekstschrijvers en communicatiespecialisten de richtlijnen voor het schrijven van goede webteksten. Webteksten die het succes van een website verhogen. Het praktische e-book is rijkelijk voorzien van voorbeelden (FBTO.nl, VODW,com en Lening.com) en is te bestellen op de website www.succesvollewebteksten.nl.

Zoekmachine vriendelijk schrijven

Een goede positie binnen relevante zoekmachines is essentieel voor een succesvolle website. Webteksten spelen hierin een belangrijke rol. In het e-book ‘Succesvolle webteksten schrijft u zelf!’ leest u alles over hoe u zelf zoekmachine vriendelijke webteksten kunt schrijven. Ook krijgt u uitleg over begrippen als ‘keyword-density’ en ‘eyetracking’. Daarnaast krijgt u antwoord op de vraag hoe u met gerichte webteksten uw website lokaal kunt promoten. 

 

Over de auteur

Hans van der Mey (1966) is freelance tekstschrijver. Het schrijven van teksten voor het internet is zijn specialiteit. Van der Mey schrijft webteksten voor aansprekende opdrachtgevers als Wanadoo Nederland (nu Orange), Atradius en ING Bank.

 

Daarnaast is Van der Mey auteur van de Digital Marketing Handbook 2005 (IAB Nederland) en heeft hij ondermeer publicaties in Adfo Result en Bizz op zijn naam staan. Van der Mey geeft regelmatig workshops op het gebied van webteksten en gebruikersvriendelijkheid.

 

 

Bron:H. van der Mey-Internet Copywriter