Bij een aanrijding op de N59 zijn zondagmiddag een 37-jarige motorrijder uit Hellevoetsluis en een 64-jarige automobilist uit Oosterland om het leven gekomen. De aanrijding ontstond omstreeks vier uur toen de motorrijder inhaalde op de weg in de richting van Den Bommel. Door nog onbekende oorzaak reed de Hellevoeter tegen de achterkant van de auto waarin de 64-jarige automobilist en zijn 18-jarige zoon uit Oosterland zaten.

De auto draaide vervolgens om zijn as en belandde op de weg voor tegemoetkomend verkeer. Een 45-jarige automobiliste uit Dirksland kon de auto niet meer ontwijken waarna een tweede aanrijding ontstond. De auto van de 64-jarige man belandde vervolgens tussen de vangrail en het talud van een brug. Personeel van de brandweer, ambulance, traumahelikopter, politie en ANWB kwamen ter plaatse om de eerste hulp te verlenen en het verkeer te regelen.

Het 37-jarige slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De 64-jarige man en zijn zoon zijn allebei met spoedtransport overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Hier overleed enige tijd later de 64-jarige man aan zijn verwondingen. De 45-jarige vrouw en haar twee zoontjes die ook in de auto zaten zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Dirksland. De Technische Ongevallendienst van de Verkeerspolitie stelt een nader onderzoek in.

Bron: Politie Rotterdam-Rijnmond