Overval: politie zoekt getuigen van de overval in ZwaagOp zondagmorgen omstreeks 03.30 uur fietste een 17-jarig meisje uit Hoorn over de Dorpsstraat in Zwaag. Toen zij ter hoogte van het Turfschip reed, kwam er plotseling een jongen op haar toe rennen, die vol zijn gewicht tegen haar aan gooide. Hierdoor kwam het meisje ten val. Toen zij op de grond lag werd zij meerdere malen geschopt en moest zij haar geld en haar GSM afgeven.

Uiteindelijk gaf het slachtoffer haar tas. De jongen inspecteerde de inhoud, maar vond niets van zijn gading. Hierop rende hij weg in de richting van het Turfschip. Tijdens de overval stond er een andere jongen op de hoek Dorpsstraat-Turfschip. Mogelijk stond deze op de uitkijk. Het slachtoffer liep schaafwonden op. Haar fiets raakte beschadigd.

De politie Hoorn zoekt getuigen van deze overval. Met name de bestuurder en passagier van een zwart met rode scooter die kort voor de overval het slachtoffer voorbij zijn gereden. De politie Hoorn is bereikbaar via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

bron:Politie Noord Holland NoordComments are closed.
%d bloggers liken dit: