PANDUIT™, wereldwijde marktleider in bekabeling- en communicatieoplossingen voor elektrische en netwerkconnectiviteit toepassingen zal prominent aanwezig zijn als exposant op het Cisco Networkers 2007 evenement. Networkers loopt van 30 januari – 2 februari 2007 in het Palais des Festivals et des Congrès in Cannes, Frankrijk
Networkers is het belangrijkste evenement van Cisco voor technische klanten en partners vanuit de hele EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Als Cisco partner stelt PANDUIT de allerlaatste oplossingen voor op het vlak van:
Security
IP CommunicatiesDatacentersIP InfrastructuurontwikkelingManagement & OperationsIntelligent Building Systems PANDUIT™ is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor de financiële markt, service providers, de sectoren olie en gas, scheepsbouw, overheid en onderwijs, bordenbouw, automatisering en transport.Deze beurs biedt een unieke gelegenheid om de allernieuwste oplossingen te ontdekken, rechtstreeks ideeën uit te wisselen met sectorgenoten en technische kwesties te bespreken. Om Networkers bij te wonen, registreer uzelf op:
http://www.cisco.com/global/EMEA/networkers/2007/registration/index.shtml