PANDUIT™, een wereldwijde leverancier van geïntegreerde netwerkoplossingen kondigt de lancering aan van het EMEA-wijd “Advanced Technology Interface” seminarieprogramma. De seminaries gaan op regelmatige tijdstippen door op verschillende locaties binnen EMEA en willen een gemakkelijk toegankelijke technologieupdate bieden aan systeemintegratoren en installateurs.  Topics die aan bod zullen komen zijn o.a. intelligent infrastructuurbeheer, Power over Ethernet, koeling en ruimtebesparing dankzij een weldoordacht kabelmanagement.

Carlos Garcia, Managing Director: “We zijn zeer enthousiast over dit nieuwe overlegorgaan en kijken vol verwachting uit naar een intense samenwerking met een gemeenschap van systeemintegratoren en installateurs. Dit programma zal hen helpen op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen en aldus een concrete meerwaarde bieden aan hun klanten. Ook PANDUIT zal baat vinden in het luisteren naar de noden en vereisten van installateurs in de verschillende markten”.

 

Ralf Ploenes, Regional Business Director verwoordt het als volgt: “Installateurs moeten zich constant bijscholen om gelijke tred te houden met de laatste technologische ontwikkelingen.  Daarom heeft PANDUIT de “Advanced Technology Interface” seminaries in het leven geroepen als regelmatige technologische updates gebracht door een toonaangevende fabrikant die zwaar investeert in onderzoek en ontwikkeling van oplossingen voor de fysieke laag van netwerkinfrastructuur en intelligent infrastructuurbeheer.”

 

“Onze grootste zorg is onze klanten een uiterst betrouwbare infrastructuur aan te bieden voor de uitbouw van hun bedrijfskritische systemen. De toonaagevende oplossingen van PANDUIT gecombineerd met de expertise van installateurs en systeemintegratoren zorgen voor een onovertroffen aanbod.”

 

Voor meer informatie over een seminarie bij u in de buurt, e-mail
[email protected].

-einde-