PANDUIT introduceert de veelzijdige PANTHER™ LS8 draagbare Thermische Transfer Printer met revolutionaire op-maat snijfunctie die het bijknippen elimineert en labelverspilling tot 40% reduceert. De LS8 is een printer voor alle labeltoepassingen en beschikt over een intelligent cassettesysteem voor een snellere en eenvoudige set-up. De gedeeltelijke snijfunctie maakt afscheur-labelstrips mogelijk voor een snellere installatie.

De PANTHER™ LS8 draagbare Thermische Transfer Printer print hoogwaardige industriële labels op een grote verscheidenheid van materialen voor elektrische en netwerktoepassingen, zoals het labelen van draad/kabels en componenten en het aanbrengen van veiligheidslabels en identificatielabels. De printer gebruikt labelcassettes die voorzien zijn van een geïntegreerd geheugen voor automatische formattering, het oproepen van het laatst gebruikte opschrift en displayweergave van het aantal resterende labels op de labelcassette.  De snel laadbare labelcassettes bevatten labelmateriaal en lint om het vervangen van labels gemakkelijk te maken.

De compacte en robuuste  PANTHER™ LS8 is gemakkelijk te gebruiken en ligt comfortabel in de hand. De grote verlichte display maakt de PANTHER™ LS8 tot het ideale gereedschap voor het afdrukken van labels op werklocaties. De USB interface maakt het mogelijk om gegevens te importeren, het systeem te upgraden en labels vanaf een draadloze laptop of desktop computer af te drukken.
 
 
 
bron: PANDUIT: