Utrecht, 5 november 2009 Eurofiber lanceert de MyEurofiber Portal. Op deze digitale marktplaats kunnen Eurofiber-partners hun op glasvezel gebaseerde verbindingen en diensten aanbieden. Ook kunnen ze allerlei zaken rond de aanvraag en beheer van verbindingen zelf snel en efficiënt online regelen. MyEurofiber is een unieke tool in de datacommunicatiewereld, waarmee Eurofiber opnieuw het open karakter van zijn netwerk benadrukt.

Op MyEurofiber kunnen partners aan de hand van de postcode van een locatie bepalen wat de afstand hiervan is tot het Eurofiber-netwerk en meteen de prijs voor de verbinding opvragen. Verder is het niet alleen mogelijk om verbindingen te bestellen en beheren, maar bijvoorbeeld ook om de realisatie van nieuwe aansluitingen te volgen, de status van verbindingen te bekijken en facturen in te zien. Voor al deze en andere zaken is de tussenkomst van een Eurofiber-medewerker niet meer nodig. Met MyEurofiber biedt Eurofiber zijn partners bovendien een extra platform om hun aanbod te presenteren en nieuwe klanten binnen te halen.

Serviceprovider Signet is een van de partners die de MyEurofiber Portal in de afgelopen maanden uitprobeerden. Signet-directeur Peter Bekkers getuigt: à¢â‚¬Å“We zijn heel blij met MyEurofiber. Vooral belangrijk is dat we nog sneller en efficiënter kunnen reageren op aanvragen van klanten, doordat we zelf direct toegang hebben tot dekkingsinformatie en meteen kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn. Ook voor de klant is het fijn dat we zo snel kunnen schakelen.à¢â‚¬

Ook EspritXB, onafhankelijk ICT Operator, maakte al kennis met MyEurofiber. Bart van der Snoek, solution manager van EspritXB, onderschrijft de ervaringen van Signet. à¢â‚¬Å“Met MyEurofiber hebben we een belangrijk onderdeel van ons aanvraagproces kunnen automatiseren. De productiviteit van onze verkoopafdeling is hoger geworden, terwijl klanten sneller reactie krijgen op hun aanvraag. Dat maakt MyEurofiber erg waardevolà¢â‚¬, aldus Van der Snoek.

Over Eurofiber
Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, optische transmissiediensten over DWDM en Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps. Het fijnmazige glasvezelnetwerk heeft momenteel een omvang van ruim 9.500 kilometer en wordt continu uitgebreid. Ruim 25% van het internetverkeer in Nederland gaat over het netwerk van Eurofiber. Van het mobiele communicatieverkeer is dat ruim 50%.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Het onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die zij op hun glasvezelverbinding willen inzetten en uit de dienstenleveranciers. Het wijdvertakte netwerk, het diverse productaanbod en de mogelijkheid om de bandbreedte op ieder moment te verhogen, bieden ruimte om te innoveren en te groeien. Voor meer informatie: www.eurofiber.nl.

NOOT VOOR REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]

Website: http://www.communicationforce.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular