Utrecht, 12 november 2009 Eurofiber en NBA Services zijn partners geworden. NBA Services levert diensten voor (MPLS) IPVPN netwerken, contact center service en hosting aan multinationals met een Nederlands hoofdkantoor. Het bedrijf kan zijn diensten nu ook gecombineerd aanbieden met de op glasvezel gebaseerde verbindingen van Eurofiber. Daarmee is NBA Services in staat om zich naast het leveren van internationale VPN-netwerken nog meer te concentreren op het bieden van hoogwaardige lokale diensten.

Danny Witschge, Managing Director van NBA Services licht de achtergrond van de samenwerking toe. à¢â‚¬Å“We zien dat de behoefte aan glasvezel toeneemt. Onze klanten en prospects vragen er regelmatig naar. De overeenkomst met Eurofiber maakt het ons mogelijk om goed op die toenemende vraag in te spelen. Als partners passen we prima bij elkaar omdat we ons allebei onafhankelijk opstellen. Daardoor zijn onze klanten volledig vrij in de keuze van zowel hun diensten als hun dienstenleveranciersà¢â‚¬, zo luidt zijn commentaar.

Alex Goldblum, Managing Director van Eurofiber, is eveneens overtuigd van de goede match tussen NBA Services en zijn bedrijf. Hij zegt: à¢â‚¬Å“NBA Services is een waardevolle aanvulling op ons partnerportfolio. Samen kunnen we onze internationaal georiënteerde klanten uitstekend bedienen. Behalve dat we allebei voor onafhankelijkheid en keuzevrijheid staan, delen we bijvoorbeeld ook onze focus op persoonlijke aandacht voor de klant en streven naar kostenefficiency.à¢â‚¬

Over NBA Services
NBA Services is een ervaren en onafhankelijke aanbieder van data- en telecommunicatieoplossingen. Door strategische partnerships met de grootste en belangrijkste wereldwijde carriers is NBA Services in staat om de scherpst mogelijke aanbiedingen te realiseren voor zijn klanten, voornamelijk voor MPLS IPVPN-diensten, Contact Center Service en Hosting. NBA Services brengt samen met de klant de totale behoefte aan telecommunicatie in kaart via de ´Financial Health Check‘˜ en koppelt vervolgens een aantal offertes van de meest geschikte partners terug aan de klant. Naast de scherpste prijzen zijn persoonlijke aandacht, one-stop-shopping en à©à©n duidelijke en overzichtelijke factuur de belangrijkste meerwaarden van NBA Services. Voor meer informatie: www.nbaservices.com

Over Eurofiber
Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, optische transmissiediensten over DWDM en Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps. Het fijnmazige glasvezelnetwerk heeft momenteel een omvang van ruim 9.500 kilometer en wordt continu uitgebreid. Ruim 25% van het internetverkeer in Nederland gaat over het netwerk van Eurofiber. Van het mobiele communicatieverkeer is dat ruim 50%.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Het onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die zij op hun glasvezelverbinding willen inzetten en uit de dienstenleveranciers. Het wijdvertakte netwerk, het diverse productaanbod en de mogelijkheid om de bandbreedte op ieder moment te verhogen, bieden ruimte om te innoveren en te groeien. Voor meer informatie: www.eurofiber.com.

NOOT VOOR REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]

NBA Services
David Postma
Tel. +31 (0)20 56 72 166
[email protected]

Website: http://www.communicationforce.com