PARTNERSHIP EXCENTIVE INTERNATIONAL EN FINEXT. 

 

27 augustus 2012

 

Persbericht

 

Excentive International en Finext kondigen partnership aan.

Meer transparantie in Compensation Management met vernieuwende software.

Rotterdam/Voorburg - 27 augustus 2012: Excentive International en Finext kondigen vandaag hun partnership aan. Beide partijen intensiveren zo hun samenwerking op het gebied van Compensation Management. Finext is hiermee de eerste Nederlandse partner van Excentive International.

Inzicht, flexibiliteit en transparantie
"In de veranderende markten van vandaag is het essentieel om snel te kunnen reageren op ontwikkelingen," zegt Jurian Kaljee van Finext Communicatie & Media. "Met de vernieuwende software van Excentive International kunnen we nu inzicht en flexibiliteit in Compensation Management bieden. Dit past binnen onze strategie om organisatie te helpen met het transparant maken van hun business."

Innovatieve oplossingen voor bedrijf kritische processen
"Het is de drijfveer van beide organisaties om innovatieve software oplossingen voor bedrijf kritische processen te bieden en te implementeren. Finext en Excentive International zien dat voor veel organisaties Compensation Management de meest kritische functionele 'gap' in hun geïntegreerde systemen is," zegt Marco van Oosterhout, Country Manager Excentive International Netherlands. "Zowel Finext als Excentive International willen organisaties helpen om deze 'gap' te dichten."

'Belonen als sturingsmiddel'-sessie op 'Wake Up!'
Het partnership is een bekrachtiging van de al langer bestaande samenwerking. Zo verzorgt Finext al het advies en de implementatie op Excentive International projecten. Daarnaast organiseren Excentive International en Finext een gezamenlijke sessie over Total Compensation Management tijdens het Finext jaarcongres 'Wake Up! 2012' op 19 september 2012.
Voor meer informatie en inschrijven: Belonen als sturingsmiddel

Over Finext
Het concreet verbeteren van de financiële functie is de drijfveer voor de adviseurs van Finext. Klanten vragen ons om advies en ondersteuning bij de besturing van de organisatie, de beheersing van de kosten, het creëren van transparantie en het managen van kansen en risico's.

Creatief, betrokken en ondernemend. Dat typeert onze mensen en onze organisatie. Finext is een familie van niches met diepgaande kennis van branches, thema's en technologieën. http://www.finext.nl

Over Excentive International
Excentive International (www.excentive.com) is leverancier van Total Compensation Management software voor Sales Performance Management (SPM) en Employee Performance Management (EPM). De klanten van Excentive International zijn met name grote, toonaangevende bedrijven verspreid over alle denkbare sectoren, die zich met hun menselijk kapitaal willen onderscheiden van de concurrentie door onze oplossing te gebruiken voor het aantrekken, motiveren en behouden van hun belangrijkste kapitaal.

Excentive International's Compensation Management software richt zich op verkoopcommissies en incentives met als doel verkoopresultaten te maximaliseren en op salaris management, bonussen en long term incentives om zo de motivatie en prestaties van medewerkers te optimaliseren.

Om onze klanten wereldwijd te kunnen bedienen heeft Excentive International kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Meer informatie:
Finext:
Jurian Kaljee via 070 - 300 3000 of [email protected]
Excentive International:
Marco van Oosterhout via 010 - 282 1603 of [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular