Keuze voor Nimsoft levert Global Card Processor een verhoogde monitoringproductiviteit van 40 procent op

Utrecht, 20 september 2012 -  Payvision, een internationale aanbieder van betalingsdiensten voor eCommerce-sites, heeft besloten te standaardiseren op Nimsoft Unified Manager voor zijn IT-monitoring. Payvision gebruikt deze Nimsoft-oplossing sinds twee maanden en heeft hiermee zijn monitoringproductiviteit verhoogd met 40 procent.

Nimsoft Unified Manager wordt door Payvision gebruikt voor het proactief monitoren van de infrastructuur, het aanmaken en beheren van incident-tickets en voor het opstellen van rapportages. De beslissing om te standaardiseren op Nimsoft Unified Manager is gebaseerd op een aantal duidelijk omschreven criteria, waaronder de gebruiksvriendelijkheid, de intuïtieve manier van beheren en een verbeterde prijs-kwaliteitsverhouding.

Inzicht in prestaties cloud-diensten
Nimsoft geeft beheerders een duidelijk gestructureerd inzicht in de IT-infrastructuur Hierdoor zijn zij in staat deze infrastructuur continu verder te verbeteren, en snel en nauwkeurig de oorzaken van eventuele events en storingen in kaart te brengen. Het gevolg hiervan is dat zij zeer snel tot een oplossing van eventuele problemen komen. Daarnaast biedt de Nimsoft-productreeks uitgebreide mogelijkheden om tot een proactieve vorm van beheer te komen. Payvision gaat ook gebruik maken van Nimsoft Cloud User Experience Monitor. Met deze oplossing kunnen beheerders het prestatieniveau van de geleverde diensten volgen en optimaliseren.

Brug tussen business en IT
"Nimsoft zorgt ervoor dat alle relevante informatie op het gebied van IT-monitoring en service management direct bij de juiste personen terechtkomt", zegt Christophe Vico, vice president infrastructure van Payvision. "Dat is voor ons als internationale aanbieder van betaaldiensten van onschatbare waarde. Door te standaardiseren op Nimsoft slagen wij er in een brug te slaan tussen de business en IT, waardoor de kwaliteit van onze zakelijke dienstverlening nog verder kan worden verbeterd."

"Nimsoft is ideaal voor organisaties zoals Payvision die behoefte hebben aan een hoogwaardige oplossing op het gebied van IT-management om CA Technologies in Nederland. "De samenwerking met een van de meest innovatieve aanbieders van online betalingsoplossingen, versterkt bovendien de positie van CA Technologies in een marktsegment waar vertrouwen van cruciaal belang is."

Over Payvision
Payvision is een onafhankelijk, internationaal opererende aanbieder van betalingsdiensten voor de eCommerce-markt. Het bedrijf biedt zowel banken, aanbieders als Payment Service Providers een goed beveiligde en volgens PCI/DSS-gecertificeerd platform voor online-betalingen. Payvision biedt 24/7 ondersteuning, verwerkt betalingen in meer dan 150 valuta, biedt zeer uitgebreide faciliteiten voor rapportages en kent een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor risk management. Payvision is opgericht in 2002 in Amsterdam, waarna het een enorme groei heeft doorgemaakt, door zijn diensten aan te bieden in 40 landen, met kantoren in New York, Utah, Madrid, Parijs, Dà¼sseldorf, Singapore, Hongkong en Macau. www.payvision.com

Over Nimsoft
Nimsoft biedt binnen het productportfolio van CA Technologies toonaangevende oplossingen voor IT Management-as-a-Service. Zowel grote als kleinere bedrijven en service providers maken gebruik van de oplossingen van Nimsoft voor het snel en op eenvoudige wijze implementeren van alle noodzakelijke voorzieningen op het gebied van monitoring en service desk. Kijk voor meer informatie op  www.nimsoft.com.

Over CA Technologies  
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com

Abonneer op CA Technologies

à¢â‚¬¢    CAworld www.ca.com/press/caworld
à¢â‚¬¢    CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
à¢â‚¬¢    CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
à¢â‚¬¢    CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
à¢â‚¬¢    CA podcasts www.ca.com/us/rss/
à¢â‚¬¢    CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
à¢â‚¬¢    CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular