De moedermaatschappij van PC-WARE, gevestigd te Leipzig, heeft in een persbericht de resultaten van het fiscale jaar 2007-2008 bekendgemaakt. Met trots presenteert de PC-WARE Groep de beste jaarlijkse cijfers sinds haar bestaan. In een IT-markt die stabiel is gebleven ondanks de financiële crisis die momenteel in de Verenigde Staten heerst, is het PC-WARE gelukt om fraaie cijfers voor te leggen. Gisteren maakte de moedermaatschappij van het concern dit bekend.

De winst (EBITDA) is ten opzichte van vorig jaar met bijna 50% toegenomen tot 17,1 miljoen euro. De totale omzet is met significante groei van 12,2 % gestegen tot een bedrag van 776 miljoen euro. De drie Business Units (Consulting & Services, Software Sales and Licensing, IT Infrastructure Services) hebben allen bijgedragen aan deze sterke groei. De overname van Comparex halverwege 2007 heeft voor de PC-WARE Groep substantieel bijgedragen aan het bedrijfsresultaat, alsmede de positionering van PC-WARE als een van Europa´s leidende full-service ICT-dienstverleners.

Voor het huidige fiscale jaar (2008 – 2009) verwacht het management verdere groei in alle Business Units. De verwachting is dat de winst toeneemt tot tussen de 18 en 20 miljoen euro.

Neem voor meer informatie contact op met:
Stephanie Fromberg
Marketing & PR Manager
Telefoon: +31 (0) 20 7114791
[email protected]