's-Hertogenbosch, 9 juni 2008 – PE People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, opent vandaag een nieuwe vestiging in Aalsmeer. Deze uitbreiding is een gevolg van de nog steeds toenemende vraag naar werknemers uit Polen en Midden- en Oost-Europa en de aanhoudende organisatiegroei. Met deze nieuwe vestiging benadrukt PE People het belang dat zij hecht aan een regionale benadering. De vestiging richt zich in het bijzonder op opdrachtgevers in de provincie Noord- en Zuid-Holland.

 

“Op onze vestigingen in Polen melden zich nog dagelijks nieuwe kandidaten die graag in Nederland aan de slag willen”, aldus Saskia Rosmalen, algemeen directeur van PE People. “Daarnaast neemt in Nederland, door de krapte op de arbeidsmarkt, de vraag naar buitenlandse werknemers nog steeds toe. Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben we een vestiging in Aalsmeer geopend. Op deze manier staan wij ook in deze regio onze klanten bij in hun personeelsvoorziening en kunnen we hen adviseren over het personeelsbeleid.”

PE People Aalsmeer is vanaf vandaag geopend. De vestiging bevindt zich aan de Zwarteweg 103 en is telefonisch bereikbaar op 0297-754700.

---------------

Over PE People
PE People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. PE People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via PE People gemiddeld meer dan 2500 uitzendkrachten aan het werk. PE People heeft zeven vestigingen in Nederland, in Aalsmeer, Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, ’s-Hertogenbosch, Nistelrode en Zwolle en negen vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]