Naarden 15 juni 2008 – IT organisatie Peak-IT is door het onafhankelijke CRF Nederland gekozen tot Top ICT Werkgever 2008. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan ICT werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria. Peak-IT scoort met name op de onderdelen ‘Interne promotie kansen’ en ‘Secundaire arbeidsvoorwaarden’ bijzonder hoog. Hierdoor mag Peak-IT zich een jaar lang Top ICT Werkgever noemen. Vooral jonge, hoogopgeleide ICT proffesionals beschouwen dit als bewijs voor goed werkgeverschap en vinden dit belangrijk in hun overweging bij de keuze voor hun toekomstige werkgever.

Volop kansen voor ambitieuze mensen

 

“Wij zijn trots op het verkrijgen van dit keurmerk”, aldus een opgetogen Maarten Cobelens, directeur Peak-IT. “Vorig jaar ontvingen wij voor het eerst dit aansprekende keurmerk en met het verkrijgen van deze uitgave laten wij zien dat Peak-IT continu garant staat voor een gedegen en inspirerende werkomgeving.” Peak-IT biedt ICT-professionals volop de ruimte om door te groeien binnen de organisatie. Ambitieuze en talentvolle medewerkers kunnen zich door een intern opleidingsprogramma ontwikkelen als consultant. “In onze masterclass krijgen ze naast inhoudelijke verdieping ook meer inzicht hoe ze in de praktijk een project moeten aansturen. Allemaal met als doel dat ze uiteindelijk zelfstandig uitdagende projecten kunnen leiden”, aldus Cobelens.

 

Over CRF

 

CRF is al ruim 17 jaar een onafhankelijk bedrijf dat door middel van objectief onderzoek betrouwbare gegevens van potentiële werkgevers verzamelt en publiceert. Alleen werkgevers die een ruime voldoende halen voor het onderzoek mogen zich dat jaar Top Werkgever noemen. De onderzoeksresultaten van hun bedrijf worden door CRF gepubliceerd op internet en worden gebundeld in een boek. Op grond van de onderzoeksresultaten kunnen werknemers een beeld krijgen van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en zo makkelijker keuzes maken die aansluiten bij hun persoonlijke arbeids- en carrièrewensen.

 

Over Peak-IT

 

Peak-IT is een IT organisatie gespecialiseerd in consultancy en support & beheer van infrastructuren. Bij Peak-IT werken ruim 500 gedreven IT-specialisten. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch werkt Peak-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. Peak-IT heeft ook kantoren in Zweden en Finland. In 2008 worden de buitenlandse activiteiten verder uitgebreid. Peak-IT is Microsoft Gold Partner en is ook in 2007 uitgeroepen tot Top ICT Werkgever door CRF Nederland.

 

Noot voor redactie, niet voor publicatie

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Cobelens, directeur Peak-IT, telefoon 035 – 699 6500, e-mail [email protected].