Naarden, 25 mei 2010 Op 7 oktober 2010 worden de prestigieuze Computable Awards voor de vijfde keer uitgereikt. PEAK-IT is zeer trots voor het derde jaar op rij genomineerd te zijn. De nominatie voor beste ICT-detacheerder geeft aan dat PEAK-IT een volwaardig partner is, hetgeen zij in een relatief korte periode van 5 jaar hebben opgebouwd.

In 2008 ontving PEAK-IT de nominatie voor beste ICT-service leverancier voor de duidelijk getoonde visie op de geleverde diensten. In 2009 werd PEAK-IT genomineerd voor beste ICT-detacheerder, in 2010 wordt deze nominatie geprolongeerd. PEAK-IT laat daarmee de genomineerden van 2009 - waaronder Ordina, de Caesar Groep en VX Company (winnaar 2009) - achter zich.
De nominatie heeft PEAK-IT te danken aan de brede opleidingen die zijn hun personeel bieden. Als eerste Nederlandse partner van het Helpdesk Institute (HDI), worden de sociale vaardigheden van de medewerkers getraind. De medewerkers doen daardoor naast de technische vaardigheden ook sociale vaardigheden op, waardoor zij beter in staat zijn om klanten van bijvoorbeeld een helpdesk te woord te staan en problemen te verhelpen. Een ander aspect van de nominatie is de start van de PEAK-IT Academy deze zomer, daarin worden MBO-starters intern opgeleid en zullen zij diverse certificeringen behalen voordat zij bij gedetacheerd zullen worden. De verwachting is dat PEAK-IT hierdoor deze zomer 45 MBO-starters kan opleiden.

Ook u kunt uw stem uitbrengen: de Computable Awards worden toegekend aan bedrijven en personen die zich volgens Computable-lezers en bezoekers het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden op ICT-gebied. Wat is uw mening? Wie is volgens u de beste partij of persoon, wie heeft er recht op een Award?
http://www2.computable.nl/computableawards/stem/