Couturier Frans Molenaar is dit jaar 65 jaar geworden en toont vandaag zijn 80e bontshow in the FashionFactory. De ontwerper verwerkt veel bont in zijn collecties. In de 45 jaar dat de couturier in het vak zit heeft Molenaar talloze nertsen, vossen, chinchillas, en andere pelsdieren geofferd is voor zijn creaties.

Actievoerders uitgedost als Domme Bontjes worden in de vooravond in een 9 meter lange  Stretched Hummer Limousine vervoerd naar de 80e bontshow van Frans Molenaar op maandag 12 september. 65 Jaar Frans Molenaar is voor Bont voor Dieren aanleiding speciale aandacht te schenken aan zijn jubileumshow op maandag 12 september in de the FashionFactory in Amsterdam.

In het kader van Frans Molenaars jubileumjaar heeft Bont voor Dieren een
felicitatieregister geopend met als thema lang zullen de pelsdieren leven op
www.fransmolenaar65jaar.nl. Ook kan via deze site een protest e-mail gestuurd worden om Molenaar op andere gedachten te brengen. Zondag startte Bont voor Dieren een radiocampagne als jubileumkado voor Frans Molenaar, waarin opgeroepen wordt de speciale jubileumsite te bezoeken en van commentaar
te voorzien. De actie bij de toegang tot het terrein van de oude Stork fabriek vindt plaats tussen 17.30 u en 20.00 uur, Czaar Peterstraat 213 Amsterdam.

Bont voor Dieren roept Molenaar op om met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd de pelsdieren eindelijk eens met rust te laten.

bron:Bont voor Dieren

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular