Publicatie van wekelijkse V(irtuele)logs voor The Solar Circumnavigator.

Dixon van Iersel, oprichter van Peoples Projects Foundation, maakte vandaag bekent dat:

à¢â‚¬à…“Peoples Projects heeft als eerste project gekozen om fondsen te gaan werven voor THE SOLAR CIRCUMNAVIGATOR, een magnifiek en praktisch voorbeeld van het gebruik van zonne-energie.

à¢â‚¬à…“Het Solar Circumnavigator project is een wereldwijde demonstratie van de potentie van het gebruik van zonnepanelen voor opwekking van electriciteit in de transport sector en de toepassing er van in huishoudens en industrie.

à¢â‚¬à…“Direct gebruik van zonne-energie is à©à©n van de beste opties om de toekomst van onze wereld veilig te stellen. Ik geloof dat mensen, gewone mensen, dit waarschijnlijk nog beter begrijpen dan de zakenwereld en politieke groeperingen. Dit maakt The Solar Circumnavigator een geschikt project voor mensen, gewone mensen, u en ik, om te ondersteunen door middel van donaties aan Peoples Projects Foundation.

Om de doelstellingen van de Stichting en van het project nog duidelijker te kunnen maken dan alleen via onze website(s) en persberichten, zijn we vanaf 7 augustus gestart met de publicatie van wekelijkse gesproken Virtuele logs (Vlogs) van onze activiteiten en doelstellingen. De Vlogs zijn te bekijken via onze eigen websites (www.peoplesprojects.net en www.thesolarcircumnavigator.org) en via DailyMotion (www.dailymotion.com/PeoplesProjects).

Peoples Projects Foundation werft fondsen voor praktisch en economisch haalbare projecten wereldwijd op het gebied van milieu. à¢â‚¬à…“Peoples Projects is ambitieus. De boodschap zal internationaal worden uitgedragen en zichtbaar worden gemaakt. We hebben tenslotte maar à©à©n wereld en die moeten we beschermen.

Dixon van Iersel

Stichting Peoples Projects Foundation
Phone: +31 (0)87 784 78 19
Email: [email protected]
Web: www.peoplesprojects.net

Website: http://www.peoplesprojects.net

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular