(Persbericht) Suite verbetert de efficiency van bedrijfsprocessen door content in de juiste context te plaatsen.
Naarden, 18 oktober 2011 - Perceptive Software, ontwikkelaar van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, waaronder ImageNow, gaat haar ECM-oplossingen presenteren tijdens Gartner Symposium/ITxpo, die van 7 tot en met 10 november plaatsvindt in het Centre Convencions Internacional Barcelona (CCIB) in Barcelona, Spanje.

Tijdens Gartner Symposium/ITxpo kunnen bezoekers zien hoe de ECM-oplossingen van Perceptive Software hun business content kunnen omzetten in relevante informatie die onmiddellijk toegankelijk en bruikbaar is, binnen de context van hun dagelijks werk - toegesneden op bedrijfsprocessen, applicaties en mensen.

'De uitbreiding naar wereldwijde verkoop van onze ECM-oplossingen heeft het laatste jaar een grote vlucht genomen. Dit is vooral gebleken in de EMEA-regio, waar de behoefte bij bedrijven vaak heel acuut is,' aldus Peter Dalhuisen, Regional Director NEMEA.'De Gartner ITxpo is een ideale plek om ons merk nog sterker te profileren binnen die regio.'

Gedurende de vier dagen lange Gartner Symposium/ITxpo zullen leden van het Perceptive Software team het productassortiment demonstreren op stand C9 in de tentoonstellingszaal van het CCIB. Bezoekers van de stand van Perceptive Software mogen rekenen op een persoonlijke presentatie en de mogelijkheid om hun specifieke wensen te bespreken met de ECM-deskundigen van Perceptive Software.

Perceptive Software is Silver Sponsor van Gartner Symposium/ITxpo.

Deelnemers aan Gartner Symposium/ITxpo worden uitgenodigd voor het Content Cafà© evenement van Perceptive Software dat plaatsvindt op 9 november van 08.00 - 10.00 uur in Hotel Diagonal Zero, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor Chief Technology Officer Darren Knipp. Bezoekers worden geïnformeerd over de belangrijkste trends in de ECM-branche en over de technische en zakelijke aspecten van de ImageNow-suite, zoals platform, integratiegemak en beheer. De toegang tot het Content Cafà© evenement is gratis.

Over Perceptive Software
Perceptive Software, een autonome business unit binnen Lexmark International, ontwikkelt ECM-software waarmee organisaties de volledige levenscyclus van hun documenten en informatie moeiteloos kunnen beheren, om zo optimale bedrijfsefficiëntie te bereiken. Organisaties in meer dan 30 landen gebruiken ImageNow van Perceptive Software om hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. ImageNow biedt kosteneffectieve Content Management-oplossingen die direct een blijvend resultaat opleveren.

Meer informatie over Perceptive Software vindt u op www.perceptivesoftware.nl/

Contact:
Perceptive Software
Caroline de Greef-Wimmers
[email protected]
+31 (0)6-53 72 58 71

Co-Workx
Maria Tunnisen
[email protected]
+31 (0)6-19 29 03 19