Persbericht

Met Perceptive Reflect kunnen organisaties direct verbeterpotentieel in de bedrijfsprocessen lokaliseren, zonder tijd te hoeven besteden aan het opsporen ervan

Naarden, 14 februari 2012 - Nieuw in de portfolio van Perceptive Software is Reflect, een product voor het automatisch ontdekken van bedrijfsprocessen en de dynamische visualisatie daarvan. Perceptive Reflect geeft op een gebruiksvriendelijke manier snel een volledig beeld van de manier waarop systemen en mensen functioneren binnen de processen van een organisatie en - nog veel belangrijker - geeft direct inzicht in uitzonderingen, te lange doorlooptijden, ophopingen en herhalingen. Het oplossen van deze knelpunten kan veel tijd en geld besparen.
 
Businessprocessen transparant gemaakt
Veel systemen houden in logs bij welke activiteiten in de loop der tijd worden uitgevoerd. Door visualisatie en analyse van deze informatie laat Perceptive Reflect naast de structuur ook het gedrag van een bedrijfsproces zien; het legt bottlenecks genadeloos bloot en maakt de daadwerkelijke procesuitvoering inzichtelijk, waardoor voortdurende procesverbetering mogelijk wordt.
 
"In plaats van dagenlang te zoeken naar knelpunten in de bedrijfsprocessen, kan Perceptive Reflect snel, intuïtief en precies de locatie ervan vaststellen," zegt Darren Knipp, Chief Technology Officer van Perceptive Software. "Het resultaat is een nauwkeurig en objectief beeld van hoe de zaken daadwerkelijk verlopen. Het slaan van de brug tussen ontwerp en uitvoering door Perceptive Reflect tilt business process management naar een hoger niveau".
 
Perceptive Reflect kan processen analyseren en visualiseren die zich afspelen in andere producten van Perceptive Software, maar ook in vele andere systemen, waaronder SAP.
 
"Al onze klanten, in welke branche ze ook opereren, zijn gefocust op 'mà©à©r doen met minder' terwijl tegelijkertijd de klanttevredenheid vergroot moet worden. Reflect is daarbij het instrument bij uitstek voor het finetunen van processen, waardoor snel grote verbeteringen gerealiseerd kunnen worden", vult Darren Knipp aan.
 
Kenmerken van Perceptive Reflect
De onderscheidende kenmerken van Perceptive Reflect zijn onder meer:

  • Visuele weergave en naar eigen wensen aan te passen presentatie van processtructuren, sociale netwerken en animaties;
  • Het detailniveau is dynamisch, er kan in-en uitgezoomd worden op het scherm;
  • Het snel vinden en afbeelden van zogenaamde 80-20 processen;
  • Compliance-ondersteuning, doordat uitzonderingen of ongebruikelijke transacties die in strijd zijn met de bedrijfsregels eenvoudig zijn te identificeren en te monitoren;
  • Het vergelijken van de door Perceptive Reflect gevonden processen (zoals deze daadwerkelijk plaatsvinden) met hoe organisaties denken dat er gewerkt wordt;
  • Het rapporteren van statistische gegevens zoals bewerkingstijden, omsteltijden en doorlooptijden ten behoeve van Lean en Six Sigma.

Perceptive Reflect is de nieuwe naam van ReflectOne, een product dat door de overname van Pallas Athena in 2011 tot de portfolio van Perceptive Software behoort.
 
Reeds vele organisaties zoals Alliander, ING en Siemens hebben indrukwekkende resultaten met Perceptive Reflect bereikt.

Over Perceptive Software    
Perceptive Software, een autonome business unit binnen Lexmark International, ontwikkelt ECM-software waarmee organisaties de volledige levenscyclus van hun documenten en informatie moeiteloos kunnen beheren, om zo optimale bedrijfsefficiëntie te bereiken. Organisaties in meer dan 30 landen gebruiken ImageNow van Perceptive Software om hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. ImageNow biedt kosteneffectieve Content Management-oplossingen die direct een blijvend resultaat opleveren. 
Meer informatie over Perceptive Software vindt u op www.perceptivesoftware.nl

Contact:
Perceptive Software
Caroline de Greef-Wimmers
[email protected]
+31 (0)6-53 72 58 71 
 
Co-Workx
Hans Lamboo 
[email protected]
+31 (0)6-16 64 86 70

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular