(Persbericht) PERSBERICHT
14 september 2010

Marcella draait voor KiKa
Nu al ruim 8.000 euro voor vernieuwend onderzoek genezing kinderkanker

Zaterdag 11 september jl. vond de eerste KiKalympics plaats. Queen of house Marcella was à©à©n van de artiesten die belangeloos meewerkte om geld te werven voor vernieuwend onderzoek op het gebied van kinderkanker. Met haar funky en energieke set liet zij de Keizersgracht in Amsterdam op haar grondvesten trillen. Marcella: "Een goed doel als KiKa hoort door iedereen te worden gesteund. Kinderen zijn onze toekomst en geld voor onderzoek en medicatie is hard nodig.à¢â‚¬

Marcella kijkt met een voldaan gevoel terug: "De eerste KiKalympics was een groot succes, dansende mensen die ook nog geld geven aan het goede doel en dat allemaal op een afgesloten brug van de Keizersgracht in hartje Amsterdam.à¢â‚¬ In totaal werd er ruim 8.000 euro opgehaald met een veiling, drankopbrengsten en spontane giften. Deze opbrengst zal de komende tijd nog hoger worden. Op www.allesvoorkika.nl kan binnenkort nog een aantal weken worden geboden op onder andere een kunstwerk van Henk Schiffmacher, hotelarrangementen van Banks Mansion en gesigneerde boeken van interieurontwerper Eric Kuster.

Muzikale duizendpoot
Marcella is à©à©n van Nederlands bekendste vrouwelijke dj‘˜s, die haar vak al tien jaar maar al te goed verstaat. Ze heeft vrijwel elke Nederlandse club op haar naam staan en de grootste festivals van ons land vertegenwoordigd. Marcella is naast radio dj van haar eigen populaire radioshow Planet House Radio en organisator van onder andere Planet House Nights ook een gevierd producer van onder andere de wereldwijde clubhit ´Stabbing Sally‘˜. Ondertussen blijft ze ook de dansvloeren van de Nederlandse en buitenlandse clubs nog opzwepen: bijvoorbeeld op 16 oktober tijdens De NachtQlub in Club NL of op 1 november tijdens Monday @Supperclub.

Over KiKa
Jaarlijks worden talloze kinderen het slachtoffer van kanker. Bijna de helft van de kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. De rest van de kinderen geneest, maar door de behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. Fondsen in Nederland richten zich voornamelijk op kanker bij volwassenen (ruim 95%). KiKa werft juist fondsen voor vernieuwend onderzoek op het gebied van kinderkanker. De doelstelling is eenvoudig: minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven. En daar kan KiKa alle hulp bij gebruiken.

KiKalympics is een initiatief van Rogier Wolffenbuttel (Cafà© Brandon), Dennis Gandasoebrata (Ganda) en Helga Daling (MeiBoutique), in samenwerking met het glossy magazine Glamsterdam.

---------------------------
Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Dit is een orgineel persbericht.

Foto‘˜s:
http://www.marcella-music.com/site/about/press-kit/

Voor meer informatie over Marcella kunt u contact opnemen met:
Marije Meulekamp, Get Promoted Now
T. 06-246 139 73
E: [email protected]
I: www.marcella-music.com

Voor meer informatie over KiKalympics kunt u contact opnemen met:
Helga Daling
T: 06-173 647 15
E: [email protected]
I: www.allesvoorkika.nl