(EMEA Persberichten) Personal training de grenzen voorbij.
Personal training en lifestyle coaching hebben zichzelf inmiddels bewezen: u boekt blijvend resultaat, wordt fitter en verbetert uw leefstijl. Een ander voordeel is dat personal training op iedere gewenste locatie mogelijk is. Way of Life en DSTraining bieden u het beste van beide en nemen u mee naar een toplocatie!

De personal trainers Wilbert van Dun (Way of Life) en Dion Koens (DSTraining) organiseren een wellness vakantie naar het zonovergoten Brazilië. Twee weken lang een VIP treatment, gezond eten bereid door een professionele kok, relaxen, genieten van de prachtige omgeving en sporten onder de best denkbare begeleiding van personal trainers.

Grenzen verleggen
Wat kunt u verwachten? U verblijft twee weken in de luxueuze villa Casa da Estrela, waar wij onbeperkt gezonde voeding verzorgen op basis van verse producten. De chef-kok kan dit eventueel aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Iedere dag is er een uitgebreid aanbod van sportieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. U heeft geen excuus meer om niet te sporten: twee personal trainers houden u gemotiveerd en met het Braziliaanse klimaat is het weer niet langer een uitvlucht!

Twee weken luxe
Buiten het uitgebreide sportieve aanbod kunt u uiteraard ook gebruik maken van de luxe faciliteiten van de villa. Een sauna, stoombad en twee zwembaden zijn te allen tijde vrij te gebruiken. Verder is er onder andere de mogelijkheid om te kitesurfen, zwemmen met dolfijnen, quadrijden, golfen en paardrijden door de duinen. Er is een schildpaddenstrand voor de deur, overal in de villa is uitzicht op zee en de butler kan een private dinner verzorgen in de nabijgelegen omgeving. Om de ontspanning compleet te maken, kunt u kiezen voor een uitgebreide massage!

Voor meer informatie over de VIP wellnessreis kunt u kijken op www.pt-wayoflife.nl of www.dstraining.nl