In 2010 zijn Kars Frijters en Jurrien Strobel gestart met de ontwikkeling van een personeelsplanning en urenregistratie oplossing. Op maandag 10 januari 2011 zijn ze op de Horecava beurs gestart met de verkoop van de software onder de naam HorecaSysteem. Kort na de lancering kregen ze steeds meer vragen van bedrijven buiten de horeca branche, waardoor ze besloten om naast HorecaSysteem ook de naam PersoneelsSysteem te voeren.

Vanaf de start hebben ze een enorme groei doorgemaakt. Deze groei heeft er voor gezorgd dat in juli 2016 een eerste medewerker is aangenomen. Inmiddels bestaat het team uit 12 medewerkers, waarvan 7 medewerkers zich bezig houden met het doorontwikkelen van de software.

Er is altijd een sterke focus geweest op gebruiksvriendelijkheid en techniek, waardoor er nu op internationaal niveau een enorm concurrerend product staat. De dienst wordt ook steeds vaker in het buitenland gebruikt.

In januari 2019 is er besloten om af te stappen van de Nederlandse productnamen en te kiezen voor één internationale productnaam: ShiftBase.

De bedrijfsnaam DifferentLab B.V. en dienstverlening blijven ongewijzigd, waardoor er voor de gebruikers geen grote veranderingen zijn.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular